counter

Ποιος ηθοποιός δηλώνει: "Φάτε τη σκόνη μου τώρα μα***ες!" και γιατί;

Ποιος ηθοποιός δηλώνει: "Φάτε τη σκόνη μου τώρα μα***ες!" και γιατί;
Ποιος ηθοποιός δηλώνει: "Φάτε τη σκόνη μου τώρα μα***ες!" και γιατί;

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με ένα αιχμηρό tweet προς άγνωστο, όμως, αποδέκτη έστειλε το δικό του μήνυμα o Χρήστος Βασιλόπουλος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής, που μένει μόνιμα στο Los Angeles και κάνει επαγγελματικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής σε διεθνές επίπεδο, ανέφερε στην ανάρτησή του: “Φάτε τη σκόνη μου τώρα μα****ς!”.

Όσα μηνύματα και αν δέχτηκε από φίλους και θαυμαστές, οι οποίοι τον ρωτούσαν τι ακριβώς θέλει να πει με το συγκεκριμένο tweet, εκείνος δεν απάντησε σε κανέναν.

tweetΤο FTHIS.GR λύνει το μυστήριο....

Ο ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται με το Brazilian jiu jitsu και αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται για έναν κρίσιμο αγώνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Αστειευόμενος λοιπόν ανάρτησε μετά από προπόνηση τη συγκεκριμένη ατάκα.

Ακόμα και στην προπόνηση όμως δεν του λείπουν οι διάσημες συναντήσεις και .... συνεργασίες. Σχεδόν καθημερινά προπονείται μαζί με τον σκηνοθέτη και πρώην σύζυγο της Μadonna, Guy Ritchie. Μάλιστα, ο Χρήστος λέει στους φίλους του ότι είναι "πολύ άνετος και χαλαρός.Άνθρωπος με χιούμορ". Οι δυο τους παίζουν πολύ συχνά μαζί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR