counter

Ποιος έστειλε ανθοδέσμη στην Ελεονώρα Μελέτη; Διάβασε την κάρτα live αλλά...

Ποιος έστειλε ανθοδέσμη στην Ελεονώρα Μελέτη; Διάβασε την κάρτα live αλλά...
Ποιος έστειλε ανθοδέσμη στην Ελεονώρα Μελέτη; Διάβασε την κάρτα live αλλά...

Ένα μπουκέτο από κατακόκκινα τριαντάφυλλα εισήλθαν στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής “Μελέτησε το” με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη και να αναρωτιέται για τον αποστολέα της κατακόκκινης ανθοδέσμης.

Μαζί της είχε τις δυο συνεργάτιδες της οι οποίες την ρωτούσαν επίμονα για τον αποστολέα και το μήνυμα στο μπιλιετάκι που ήταν τοποθετημένο μέσα στα κόκκινα τριαντάφυλλα. Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν εμφανώς αμήχανη καθώς μέτρησε τα λουλούδια και τα βρήκε 8, ενώ στο πλάνο που βλέπετε τα τριαντάφυλλα είναι 9.

Η ίδια διάβαζε και ξαναδιάβαζε την κάρτα με το μήνυμα του αποστολέα και το πρόσωπο της ήταν όλο απορία. Μετά από λίγα λεπτά είπε πως δεν επιθυμεί να διαβάσει το μήνυμα στον αέρα ενώ κάποια στιγμή ακολούθησε παύση και αμέσως μετά ένα απλό “ευχαριστω”!

Οι συνεργάτιδες της εκπομπής επέμεναν με τις ερωτήσεις τους και τότε η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: “Δεν ξέρετε τί συμβολίζουν τα 8 κόκκινα τριαντάφυλλα; Για ανοίξτε ένα savoir vivre να δείτε. Υπάρχει ειδική σημειολογία για το 8”.

Βέβαια και υπάρχει ειδική σημειολογία για τα 9 τριαντάφυλλα και όχι για τα 8 που μέτρησε πάνω σε μια στιγμή αμηχανίας! Σύμφωνα με το savoir vivre λοιπόν όταν κάποιος στέλνει 9 κόκκινα τριαντάφυλλα υπονοεί ότι η παραλήπτρια είναι το άλλο του μισό και ότι θα είναι για πάντα μαζί! Ποιος βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη και σε ποιον ευχήθηκε εκείνη “καλούς αέρηδες”; Τα συμπεράσματα δικά σας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR