counter

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής που... δεν περιμένετε σημειώνει μεγάλη καριέρα στη Νέα Υόρκη;

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής που... δεν περιμένετε σημειώνει μεγάλη καριέρα στη Νέα Υόρκη;
Ποιος Έλληνας τραγουδιστής που... δεν περιμένετε σημειώνει μεγάλη καριέρα στη Νέα Υόρκη;

Γιώργος Περρής

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

H συναυλία του Γιώργου Περρή στη Νέα Υόρκη, σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης του καναλιού PBS.

Ο Γιώργος Περρής -ο νεότερος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι στο χώρο της παγκόσμιας pop σκηνής- ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αμερική μέσα από ένα από τα πιο επιδραστικά τηλεοπτικά κανάλια της, το περίφημο PBS.

 Η εμφάνισή του στο θρυλικό Lincoln Center της Νέας Υόρκης, έναν ναό της μουσικής, κινηματογραφήθηκε ειδικά για το κανάλι PBS των ΗΠΑ και προέκυψε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από τον Δεκέμβριο, προκαλώντας μάλιστα αλλεπάλληλα ρεκόρ τηλεθέασης. Αναμενόμενο, ίσως γι” αυτόν τον «pop crooner», έναν crossover καλλιτέχνη που ισορροπεί περίτεχνα ανάμεσα στο σύγχρονο και το κλασικό και παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι σε τρεις γλώσσες, με τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του, Picture This και βέβαια αγαπημένες του γαλλικές και ελληνικές μελωδίες.

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές αναμένεται να έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα πριν συμπληρωθούν 3 μήνες από την πρώτη προβολή του. Κι ενώ οι προβολές της συναυλίας έχουν ξεπεράσει τις 300, αξίζει να σημειωθεί ότι το 35% από αυτές παίζονται σε prime time, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητα του νέου Έλληνα καλλιτέχνη αλλά και αποδεικνύοντας πόσο το κανάλι πιστεύει σε αυτόν. Και κάπως έτσι ο Γιώργος Περρής έχει να επιδείξει τεράστια νούμερα για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη στην αμερικανική τηλεόραση, ενώ με αυτόν τον τρόπο κάνει ένα πιο δυναμικό βήμα στο ξεκίνημα της νέας του περιοδείας σε Η.Π.Α. και Καναδά.

 Τίτλος της περιοδείας του, «Picture This Tour», ένα κλείσιμο του ματιού στον τελευταίο Αγγλόφωνο δίσκο του από όπου και αντλεί ρεπερτόριο για τις συναυλίες.

Η περιοδεία «Picture This Tour» θα κάνει στάση σε περισσότερες από 20 πόλεις σε ΗΠΑ και Καναδά την Άνοιξη και το Φθινόπωρο του 2016.

 Τα καλά νέα είναι ότι ο –ακούραστος- Γιώργος Περρής ετοιμάζεται να ηχογραφήσει τον δεύτερο Αγγλόφωνο δίσκο του ενώ θα πραγματοποιήσει και μία συνεργασία-έκπληξη στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR