counter

Ποιος είπε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, "Κύριε, μπορείτε να περάσετε έξω;"

Ποιος είπε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, "Κύριε, μπορείτε να περάσετε έξω;"
Ποιος είπε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, "Κύριε, μπορείτε να περάσετε έξω;"

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο στο πλευρό των παιδιών του και της συζύγου του, ετοιμάζεται να περάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, με το που επέστρεψε στο σπιτικό του, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επιθυμία των γιων του και να επισκεφτούν όλοι μαζί τον παιδότοπο.

Ως μεγάλο παιδί, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, έβγαλε τα παπούτσια του και ανέβηκε στον φουσκωτό λύκο προκειμένου να διασκεδάσει με την ψυχή του. Κάποιος όμως από του υπαλλήλους εκεί ζήτησε από τον ίδιο να κατέβει λέγοντας του πως είναι μόνο για μικρά παιδιά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μοιράστηκε την εμπειρία του με τους φίλους του στα social media.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το μήνυμά του στο Instagram.

«Και λες... άντε να κάνουμε μία ωραία έξοδο στον... παιδότοπο 🎢🎡‼️Και ξαφνικά βρίσκεσαι με δύο παιδιά στα πόδια,στο στόμα του λύκου 🦁‼️Τι κάνεις⁉️⁉️Μπαίνεις στο φουσκωτό ,αρχίζεις την τσουλήθρα,τα ξεχνάς όλα και καλή διασκέδαση... ❤️‼️Όλα αυτά όμως, μέχρι να ακούσεις τη φώνη:"Κύριε, δεν είναι για την ηλικία σας το φουσκωτό... μπορείτε να περάσετε έξω;;;" Σκύβεις το κεφάλι, ζητάς συγγνώμη και σκέφτεσαι:"και εγώ που θα παίξω ρε παιδιά;;" Άντε και καλό μας Σ/Κ αδέλφια».


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον παιδότοπο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR