counter

Ποιος είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του Πάνου Κιάμου; Δεν θα το μαντεύαμε ποτέ!

Ποιος είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του Πάνου Κιάμου; Δεν θα το μαντεύαμε ποτέ!
Ποιος είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του Πάνου Κιάμου; Δεν θα το μαντεύαμε ποτέ!

Πάνος Κιάμος

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! ο Πάνος Κιάμος και αποκάλυψε στην Ναταλία Αργυράκη πως βιώνει εκείνος την επιτυχία αλλά και ποιος είναι ο αγαπημένος του καλλιτέχνης.

Τι σε κρατά σε ισορροπία;

Ξέρω ότι η επιτυχία είναι κάτι που έρχεται και φεύγει. Τυχαίνει και έχουμε ένα χάρισμα. Αυτό είναι καλό να το δουλεύουμε. Έτσι μεγαλώνουμε τον κύκλο της επιτυχίας μας. Όμως αυτός ο κύκλος θα κλείσει κάποια στιγμή και πρέπει να έχουμε το θάρρος να το δούμε και να αποσυρθούμε για να έρθει ο επόμενος. Εμείς οι καλλιτέχνες όταν ο κόσμος μας δείχνει αγάπη, τη δεχόμαστε διάπλατα, ενώ όταν μας δείχνει δυσαρέσκεια, κλείνουμε τα αυτιά μας. Κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι τίποτα και είμαι πάντα έτοιμος για τη στιγμή που θα πω "αντίο".

Πάνος Κιάμος

Η πορεία σου δείχνει πως αυτή η στιγμή δεν είναι κοντά ακόμα.

Ποτέ δεν ξέρεις! Ζούμε σε εποχές που κάποιος μεσουρανεί και μετά από δύο χρόνια εξαφανίζεται. Παλαιότερα, όταν δεν υπήρχε η τεχνολογία, ο καλλιτέχνης αργούσε να πετύχει και είχε μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί στο διάστημα αυτό αποκτούσε πείρα. Σήμερα κάποιος καλλιτέχνης που δεν είναι ευρέως γνωστός, μπορεί σε τρεις μήνες να τον παρακαλάει όλη η Ελλάδα, χωρίς να είναι καν έτοιμος να ανέβει τόσα σκαλοπάτια".

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης;

Ο Μάικλ Τζάκσον! Είναι ο μοναδικός και υπέρτατος σταρ. Κανένας στη γη δεν μπορεί να τον πλησιάσει. Τόσο ταλαντούχος άνθρωπος στην ερμηνεία, στο να γράφει και να χορογραφεί κομμάτια, δεν έχει ξαναϋπάρξει

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

ΟΚ! 2 Οκτωβρίου

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR