counter

Ποιοι διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν σήμερα; Τα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε!

Ποιοι διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν σήμερα; Τα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε!
Ποιοι διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν σήμερα; Τα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε!

GΜία από τις σημαντικότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία μας και πολλοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που έχουν την τιμητική τους.

Επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει», ξεχωρίσαμε τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ που γιορτάζουν σήμερα!

Διάσημες Ελληνίδες

1. Ιωάννα Μαλέσκου

Είναι από τα πιο φρέσκα και πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Την Ιωάννα Μαλέσκου τη γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια ως οικοδέσποινα στο «Κρήτη TV» και την αγαπήσαμε φέτος μέσω του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Love it” που παρουσιάζει με επιτυχία.

2. Ιωάννα Τούνη

Είναι η πιο επιτυχημένη πρώην παίκτρια του My Style Rocks και νεαρή επιχειρηματίας με χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Η Ιωάννα Τούνη ξέρει πώς να προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των media όσο και των θαυμαστών της με κάθε της δήλωση ή εμφάνιση.

3. Ιωάννα Πηλιχού

Την Ιωάννα Πηλιχού τη γνωρίσαμε το 2007 μέσω της συμμετοχής της στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν την κόρη της Κατερίνας Λέχου και από τότε την απολαμβάνουν συχνά τόσο στη «μικρή οθόνη» όσο και σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες. Φέτος εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς».

4. Ιωάννα Μπέλλα

Μπορεί να μην κατάφερε να πείσει τους κριτές του GNTM ότι μπορεί να γίνει το επόμενο top model της Ελλάδας, ωστόσο η Ιωάννα Μπέλλα κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2018 και από τότε διαγράφει τη δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

5. Ιωάννα Παππά

Είναι εδώ και χρόνια μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και την έχουμε αγαπήσει κυρίως σε δραματικούς ρόλους. Φέτος την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Έξαψη» όπου υποδύεται τη σύζυγο του Τάσου Νούσια.

6. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Είναι μία από τις πιο δυναμικές Ελληνίδες που δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Γνωρίσαμε τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη το 2004 ως πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Πλέον είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 και θα οργανώσει τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

7. Γιάννα Τερζή

Την αγαπήσαμε μέσω της μεγάλης της επιτυχίας με τίτλο «Που και που» που κυκλοφόρησε το 2006 και είναι η μονάκριβη κόρη του σπουδαίου λαϊκού καλλιτέχνη, Πασχάλη Τερζή. Η Γιάννα Τερζή το 2017 εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με ένα τραγούδι που «μύριζε» Ελλάδα και είχε τίτλο «Όνειρό μου».  

8. Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ξεκίνησε την καριέρα της στη «μικρή οθόνη» ως φίλη και συνάδερφος της Σοφίας Φαραζή στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Λίτσα.com» και αγαπήθηκε ως «Βασούλα» της «Μουρμούρας». Μπορεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να άφησε τη σειρά του Alpha για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα στην υποκριτική, όμως μέσω της συμμετοχή της ανακάλυψε και τη μεγάλη αγάπη στα μάτια του Πάνου Βλάχου, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Αγγελική».

9. Ιωάννα Κουρμπέλα

Είναι διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία ανέλαβε το 2003 τη δημιουργική διεύθυνση του εργαστηρίου της οικογένειας με χειροποίητα πλεκτά που «γεννήθηκε» το 1971. Αξίζει να σημειωθεί ότι το brand Ioanna Kourbela έχει απήχηση στις αγορές διεθνώς.

10. Ιωάννα Ασημακοπούλου

Ήταν η «Ζουζουνέλ» σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στη σειρά «Το σόι» σου και φέτος η πρωταγωνίστρια της οικογενειακής κωμωδίας του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια» με παρτενέρ τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Σημειώνεται ότι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν η συμμετοχή της στη σειρά του Χάρη Ρώμα «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο».

Διάσημοι Έλληνες

1. Γιάννης Πάριος

Είναι ο «εθνικός» μας ερωτικός τραγουδιστής που έχει σημειώσει μία λαμπρή καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο. Άλλωστε ποιος άλλος Έλληνας καλλιτέχνης έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του τόσο στο λαϊκό όσο και στο δημοτικό τραγούδι; Σημειώνεται ότι το αληθινό επώνυμο του Γιάννη Πάριου είναι Βαρθακούρης και ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Αλιμπέρτη.
 

2. Γιάννης Μπέζος

Είναι από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του και έχει πληθώρα επιτυχιών στο ενεργητικό του. Μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως «Γιάννης» στους Απαράδεκτους» και φέτος ο Γιάννης Μπέζος μας κρατά συντροφιά μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Παρουσιάστε!». Είναι παντρεμένος με τη Ναταλία Τσαλίκη και έχουν μία κόρη, την Ηρώ που ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική.

3. Γιάννης Λουκάκος

Τον γνωρίσαμε ως ένας από τις τρεις κριτής του πρώτου MasterChef που προβλήθηκε το 2010 στο Mega έχοντας στο πλευρό του τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο Γιάννης Λουκάκος εκτός από καταξιωμένος σεφ στο χώρο της διεθνούς γαστρονομίας έχει παρουσιάσει και δικές του εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση.

4. Γιάννης Πλούταρχος

Μας συστήθηκε το 1998 με το τραγούδι «Ένας θεός» και από τότε έχει σημειώσει μία σημαντική πορεία τη μουσική βιομηχανία της χώρας μας. Ο Γιάννης Πλούταρχος κατάγεται από τον Ορχομενό, ενώ το πραγματικό του επώνυμο είναι Κακοσαίος. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο που ακολουθεί τα βήματά του, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

5. Γιάννης Καλλιάνος

Τον γνωρίσαμε ως μετεωρολόγο στο «Μεγάλο Κανάλι», ενώ πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ντύθηκε γαμπρός. Το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Καλλιάνος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένο του, Χάρις Δαμιανού, ενώ σε λίγους μήνες θα γεννηθεί και το πρώτο τους παιδάκι. Σημειώνεται ακόμα ότι στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, εκλέχθηκε βουλευτής στην περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

6. Γιάννης Χαρούλης

Είναι ο εκπρόσωπος της κρητικής μουσικής και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα σε κάθε γωνιά της χώρας. Ο Γιάννης Χαρούλης με καταγωγή από το Λασίθι ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 6 ετών. Το 2003 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Γύρω μου και εντός μου», ενώ τρία χρόνια μετά ακολούθησε «Χειμωνανθός» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

7. Γιάννης Κότσιρας

Αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της Ελλάδας που ξεκίνησε την καριέρα του το 1990, τραγουδώντας λαϊκά και ρεμπέτικα κομμάτια. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι το «Τσιγάρο» και ο «Φύλακας άγγελος». Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου και πατέρας δύο αγοριών.

8. Γιάννης Βαρδής

Είναι ο μονάκριβος γιος του αλησμόνητου Αντώνη Βαρδή που ακολουθεί με επιτυχία τα βήματά του στον χώρο του τραγουδιού. Ο Γιάννης Βαρδής έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό της Νατάσας Σκαφίδα με την οποία έχουν αποκτήσει την Κατερίνα και τον μικρό Αντώνη.

9. Ιωάννης Παπαζήσης

Ασχολείται με την υποκριτική εδώ και δεκαετίες και πέρσι επέστρεψε στη «μικρή οθόνη» ύστερα από χρόνων αποχής με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθηλωτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι». Φέτος ο Ιωάννης Παπαζήσης υποδύεται τον σκληρό Παύλο Αργυρό στη σειρά «Αγγελική», ενώ απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του Βανέσας Αδαμοπούλου και του γιου τους.

10. Γιάννης Tσιμιτσέλης

Η πρώτη του τηλεοπτικής εμφάνιση ήταν στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», ενώ μερικά χρόνια αργότερα η συμμετοχή του στην «Πολυκατοικία» του έφερε στη ζωή έναν μεγάλο έρωτα, τη Βάσω Λασκαράκη. Τελικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του και έγινε πατέρας μίας κόρης, αλλά ο γάμος τους έληξε. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με επιτυχία στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», ενώ έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο της Κατερίνας Γερονικολού με την οποία έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και επαγγελματικά στον κινηματογράφο και στο θέατρο.

11. Γιάννης Στάνκογλου

Οι τηλεοπτικοί του ρόλοι έχουν ξεχωρίσει με την περίτεχνη ερμηνεία του και έχει το ταλέντο να μπορεί να ενσαρκώνει πολλά και διαφορετικά πρόσωπα όταν αυτό του ζητηθεί. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου που από αδίστακτος «Θωμάς Κυπραίος» στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, φέτος τον βλέπουμε σε ρόλο κωμικό στη νέα σειρά του Mega, «Σχεδόν ενήλικες».

12. Γιάννης Κουκουράκης

Δεν είναι η πρώτη του τηλεοπτική συμμετοχή ο ρόλο του Κωνσταντή Σεβαστού στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ωστόσο είναι εκείνη που τον έκανε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιάννης Κουκουράκης εμφανίστηκε πρώτη φορά στη «μικρή οθόνη» το 2006 στη σειρά «Μωβ-Ροζ» του ΑΝΤ1, ενώ έχει ασχοληθεί τόσο με το θέατρο όσο και με τον κινηματογράφο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR