counter

Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό μυστικό ομορφιάς της Δούκισσας Νομικού;

Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό μυστικό ομορφιάς της Δούκισσας Νομικού;
Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό μυστικό ομορφιάς της Δούκισσας Νομικού;

Δούκισσα Νομικού

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε η Δούκισσα Νομικού και η παρουσιάστρια του AΝΤ1 έκανε τον δικό της απολογισμό για την σεζόν που έφτασε στο φινάλε της και μοιράζεται μαζί μας τα μικρά μυστικά ομορφιάς της. Η Δούκισσα Νομικού μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει κάνει botox ή κάποια μέθοδο αντιγήρανσης. 

-Ποια είναι τα αγαπημένα σου beauty tips; Τα πιο αποτελεσματικά όλων είναι ο έρωτας και ο ύπνος! Όταν μια γυναίκα είναι ερωτευμένη και ξεκούραστη, τότε σίγουρα λάμπει! Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένα beauty tips-ιεροτελεστία που βοηθούν συμπληρωματικά.

-Έχεις κάνεις botox ή κάποια άλλη μέθοδο; Παρά το νεαρό της ηλικία σου στο εξωτερικό είναι ευρέως διαδεδομένη τακτική ως πρόληψη γήρανης. Όχι, πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς!

-Νιώθεις ότι η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου μπορεί να αλλάξει τη συνολική εικόνα του απέναντι στους άλλους; Θα έλεγα καλύτερα πως η προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που νιώθει κάποιος μπορούν να αλλάξουν τη συνολική γνώμη του κόσμου που κρίνει μόνο βάσει της εικόνας. Η αύρα που εκπέμπει κάποιος είναι σημαντικότερη και «δυνατότερη» της εξωτερικής εμφάνισης.

-Έχεις κάνει ποτέ δίαιτα; Κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω δίαιτα για να χάσω 2-3 κιλά δεν τα κατάφερνα με τίποτα. Φαίνεται πως είμαι αλλεργική στην λέξη "δίαιτα". Μόνο με σωστή διατροφή τα καταφέρνω. 

ΠΗΓΗ: Εγώ WEEKLY!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR