counter

Ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της;

Ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της;
Ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της;

Λίτσα Πατέρα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Λίτσα Πατέρα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του FTHIS TV και μίλησε για την ενασχόλησή της με την αγιογραφία.

Η γνωστή και επιτυχημένη αστρολόγος δήλωσε: “Τον χειμώνα που έχω αρκετές δουλειές ασχολούμαι ελάχιστα, τώρα το καλοκαίρι, όμως, πραγματικά ασχολούμαι. Είναι κάτι που με ξεκουράζει, μου αρέσει, είναι ανάταση ψυχής. Είναι το κάτι άλλο!”.

Η Λίτσα Πατέρα, μάλιστα, αποκάλυψε πως η αστρολογία την οδήγησε στην αγιογραφία: “Όσο και αν φαίνεται απίθανο, μέσα στην αστρολογία που ασχολούμαι τόσα χρόνια έχω δει την ύπαρξη του Θεού. Ήθελα πάντοτε κάτι να κάνω… Μικρή έγραφα ποιήματα, ύμνους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, γνώρισα μια κοπέλα που ήταν αγιογράφος, έγινε δασκάλα μου και έτσι άρχισα να ασχολούμαι”, ενώ παραδέχεται πως η αστρολογία μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με την αγιογραφία.

Δείτε στο video να μιλάει για τις συμπτώσεις που έχει δει να συμβαίνουν στη ζωή της, σε σχέση με τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και γιατί αποφάσισε να είναι εκείνου η εικόνα που θα ζωγραφίσει αυτό το διάστημα.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR