counter

Ποιας επιτυχημένης ηθοποιού είναι αδελφός ο μυστακοφόρος κύριος;

Ποιας επιτυχημένης ηθοποιού είναι αδελφός ο μυστακοφόρος κύριος;
Ποιας επιτυχημένης ηθοποιού είναι αδελφός ο μυστακοφόρος κύριος;

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ποντικοπαγίδα" που ανεβαίνει στο Θέατρο Βεάκη με πρωταγωνιστές την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Γιάννη Αϊβάζη, την Κάτια Νικολαΐδου, τον Λευτέρη Δημητρόπουλο, τον Θοδωρή Αντωνιάδη, την Όλγα Πολίτου, τον Γιώργο Ματαράγκα και τον Πέτρο Ξεκούκη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη συνοδεύομενη από τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Μουτάφτση.

Αν και αδέρφια, Ελισάβετ και Κωνσταντίνος έχουν μια μικρή διαφορά στο επίθετο. Το "Μουτάφη" είναι το καλλιτεχνικό επίθετο της ηθοποιού και το υιοθέτησε μετά από προτροπή του Λάκη Λαζόπουλου. Το πραγματικό της επίθετο είναι "Μουτάφτση". Ο 31χρονος αδερφός της Ελισάβετ Μουτάφη, Κωνσταντίνος έχει ακολουθήσει και εκείνος τα χνάρια της Ελισάβετ στο χώρο της υποκριτικής και κάνει τα δικά του πλέον βήματα στο χώρο του θεάτρου.

Τα αδέρφια έχουν έξι χρόνια διαφορά, καθώς η Ελισάβετ διανύει το 37ο έτος της ηλικίας της. Ελισάβετ και Κωνσταντίνος βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Βεάκη για να απολαύσουν την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και η καλή φίλη της Ελισάβετ, Μαριάννα Τουμασάτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οικογένεια της Ελισάβετ και του Κωνσταντίνου υπάρχει άλλο ένα μέλος με καλλιτεχνική φλέβα: είναι ο θείος τους, σχεδιαστής μόδας, Μάκης Τσέλιος!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR