counter

Ποια πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων παντρεύτηκε βαθύπλουτο επιχειρηματία;

Ποια πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων παντρεύτηκε βαθύπλουτο επιχειρηματία;
Ποια πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων παντρεύτηκε βαθύπλουτο επιχειρηματία;

 Αγγελική Καλαϊτζή

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου κυκλοφόρησε η είδηση του γάμου-αλλά και φωτογραφίες- του βαθύπλουτου Κύπριου επιχειρηματία Κυριάκου Ανδρέου. Το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλη από μια παλιά γνώριμη της ελληνικής showbiz, το πρώην μοντέλο και Miss Hellas 2008, Αγγελική Καλαϊτζή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας  στην Τήνο με μια λαμπρή τελετή, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, που την ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Το κόστος υπολογίζεται ότι έφτασε τα 500.000 ευρώ!

Πώς γνωρίστηκαν, πώς εξελίχθηκε η σχέση τους και πώς έφτασαν στο γάμο;

Μια πραγματική "Σταχτοπούτα"

Προερχόμενη από μία μέση οικογένεια, η Αγγελική Καλαϊτζή μεγάλωσε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Αν και το 2008 κέρδισε τον τίτλο «Miss Hellas» στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, στη συνέχεια δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον χώρο του modeling,αλλά θέλησε να ακολουθήσει μια άλλη πορεία.

Ένας πραγματικός gentleman

Ο Κυριάκος Ανδρέου είναι ένας άνθρωπος που, αν και λατρεύει την ακριβή ζωή και τα ταξίδια στους πιο ακριβούς προορισμούς ανά τον πλανήτη, απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας. Μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και διάφορων άλλων χωρών λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, τον τελευταίο καιρό, ο γοητευτικός επιχειρηματίας διαμένει με την αγαπημένη του σε μία έπαυλη στο Πανόραμα της Βούλας, καθώς είναι και λάτρης των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που τον βλέπουν συχνά σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας να απολαμβάνει το δείπνο του ή να πίνει καφέ, πάντα με μεγάλες παρέες και στενούς, σταθερούς του φίλους. Πρόκειται για ένα πραγματικά ευγενή, πρόσχαρο και δοτικό άνθρωπο, αλλά παράλληλα και πανέξυπνο επιχειρηματία.

Το κινηματογραφικό love story

H Αγγελική Καλαϊτζή γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, αρχικά, σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ήταν και εργοδότης της για αρκετούς μήνες. Την ίδια περίοδο ο Κυριάκος Ανδρέου διατηρούσε σχέση με νεαρή πρώην στενή συνεργάτιδά του. Όλα άλλαξαν ανάμεσα στην Αγγελική Καλαϊτζή και στον επιχειρηματία, όταν ο εκείνος και η τότε σύντροφός του αποφάσισαν να χωρίσουν, ενώ είχαν φτάσει πολύ κοντά στο γάμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελική Καλαϊτζή είχε προσληφθεί με βασική αρμοδιότητα να βοηθά τον ίδιο τον επιχειρηματία στις καθημερινές του υποθέσεις και υποχρεώσεις, αλλά και την τότε σύντροφο του. Από την ημέρα που ο Κυριάκος Ανδρέου βρέθηκε ξανά μόνος, πλησίασε με διαφορετικό τρόπο την Αγγελική Καλαϊτζή, με αποτέλεσμα το αθώο φλερτ που υπήρχε ανάμεσά τους να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση που επισφραγίστηκε με την επισημοποίησή της. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του επιχειρηματικού κύκλου που λένε ότι ο γάμος του επισπεύθηκε λόγω του ότι η Αγγελική Καλαϊτζή διανύειτους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αγγελική Καλαϊτζή

Η φωτογραφία είναι από το περιοδικό CIAO.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε μία φωτογραφία της εντυπωσιακής Αγγελικής Καλαϊτζή από επαγγελματικό ταξίδι στην Τυνησία με τον Κυριάκο Ανδρέου και στενούς συνεργάτες του.

Αγγελική Καλαϊτζή

Δείτε την εμφάνιση της Αγγελικής Καλαϊτζή, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου της Miss Hellas 2008, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "ΟΛΑ 8".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR