counter

Ποια πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή;

Ποια πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή;
Ποια πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή;

Justin Bieber Bra

Ο Elvis Presley είχε συνηθίσει να βλέπει τα εσώρουχα των θαυμαστριών του στην σκηνή, ο Tom Jones τραγουδούσε και έβλεπε κλειδιά δωματίων ξενοδοχείου να πέφτουν βροχή και ο Justin Bieber αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής αυτής της sexy παράδοσης. 

Ο 19χρονος pop star, το παιδί θαύμα που ξεκίνησε στα 15 του με κοινό αποκλειστικά τα ντροπαλά κορίτσια του δημοτικού -για να μην πούμε και νηπιαγωγείου- μεγάλωσε και μαζί του όπως είναι λογικό μεγάλωσαν και οι μαθήτριες!

Και η απόδειξη; Ο star με υπερηφάνια υποθέτουμε δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, μια φωτογραφία που δείχνει ένα λευκό στηθόδεσμο πάνω στην σκηνή, που πριν λίγο είχε εμφανιστεί! Η λεζάντα της φωτογραφίας τα έλεγε όλα: "Νομίζω ότι όλοι μεγαλώσαμε".

Ο Bieber που μεταμορφώνεται σιγά σιγά από ντροπαλό αγόρι σε άτακτο star δηλώνει ελεύθερος και ωραίος μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την Selena Gomez και είναι έτοιμος να ενδώσει στις προκλήσεις! Το ποια θα είναι τυχερή εξαρτάται πολύ πιθανό και από το μέγεθος του στηθόδεσμου!

Justin Bieber Bra 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR