counter

Ποια παρουσιάστρια πέρασε απο δοκιμαστικό για την Ναταλία Γερμανού και τελικά πήρε δική της εκπομπή;

Ποια παρουσιάστρια πέρασε απο δοκιμαστικό για την Ναταλία Γερμανού και τελικά πήρε δική της εκπομπή;
Ποια παρουσιάστρια πέρασε απο δοκιμαστικό για την Ναταλία Γερμανού και τελικά πήρε δική της εκπομπή;

Μαρία Ένεζλη

Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

Ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν απο δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να αντικαταστήσει την Έλενα Παπαβασιλείου, μια θέση που τελικά κατέλαβε η Ευαγγελία Αραβανή.

Όπως λέει όμως ο λαός κάθε εμπόδιο για καλό και τελικά στην περίπτωση της Μαρίας Ένεζλη, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά απο τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου με την Σοφία Αλιμπέρτη, μετά την πολύχρονη παρουσία της στο "Κους Κους το μεσημέρι" με την Κατερίνα Καραβάτου και τη συνεργασία της με το "Super Star" της Χριστίνας Λαμπίρη ανέλαβε την δική της εκπομπή.

Μπορεί φέτος να μην είναι "Μες την καλή χαρά" στον ΑLPHA, θα είναι όμως πολύ χαρούμενη στο διαδικτυακό κανάλι "Focus web tv", όπου θα παρουσιάζει εκπομπή ομορφιάς.

Η Μαρία Ένεζλη μίλησε στο FTHIS.GR για το νέο της ξεκίνημα, αλλά σχολίασε και τα πρόσωπα που επελέγησαν τελικά για την εκπομπή της Ναταλίας: "Πρόκειται για μια εκπομπή μόδας και ομορφιάς, μικρή σε διάρκεια αλλά με πλούσια ρεπορτάζ. Θα περιλαμβάνει εξωτερικά αλλά και στουντιακά γυρίσματα και θα προβάλεται μια φορά την εβδομάδα. Γνωστοί make up artist, hair stylist και στυλίστες θα προτείνουν εύκολες και ανέξοδες συμβουλές για άνδρες και γυναίκες."

Η συμφωνία έκλεισε στα τέλη Αυγούστου αλλά η Μαρία Ένεζλη δεν είπε "όχι" και έκανε δοκιμαστικό για το "Μες την Καλή Χαρά".

"Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο! (Γελάει) Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το ένα θα ήταν διαδυκτιακό το άλλο τηλεοπτικό. Δεν έκατσε δεν πειράζει. Ήδη προσπαθώ να ασχοληθώ και με τον τομέα των δημοσίων σχέσεων, κάτι που ενδιέφερε πάντα".

Πώς είδε όμως την νέα παρέα του "Μες την Καλή χαρά";

"Είδα ελάχιστα την εκπομπή αλλά μου φάνηκαν μια χαρά. Όμορφα παιδιά, χαρούμενη παρέα".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR