counter

Ποια μαμά της showbiz θα ονομάσει την κόρη της Κασσιανή;

Ποια μαμά της showbiz θα ονομάσει την κόρη της Κασσιανή;
Ποια μαμά της showbiz θα ονομάσει την κόρη της Κασσιανή;

Κόρη Γκαλένας

Τις παραδόσεις θα κρατήσει η Γκαλένα Βελίκοβα η οποία πλέει κυριολεκτικά σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση της μικρής της κόρης. Η κριτής του DWTS4 κάνει σχέδια για τη βάφτιση της κόρης της και έχει ξεκινήσει από τώρα να σκέφτεται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η 2,5 μηνών κορούλα της χορεύτριας – χορογράφου θα ακούει στο όνομα Κασσιανή.

Η Γκαλένα Βελίκοβα με το σύζυγο της Κώστα Χαϊνά έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν την κόρη τους Κασσιανή τηρώντας τις παραδόσεις μιας και το όνομα που θα πάρει το μωρό τους ανήκει στην πεθερά της χορογράφου.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και διανύει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους που πλέον έχει αποκτήσει περισσότερο χαμόγελο και νόημα. Η βάφτιση της μικρής Κασσιανής υπολογίζεται για την άνοιξη του 2014 και η Γκαλένα Βελίκοβα ανυπομονεί να δώσει όνομα στην μικρή της πριγκίπισσα όπως την αποκαλεί.

Η κριτής του DWTS4 έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου και ζύγιζε 3.350 γραμμάρια. Κατά την διάρκεια του τοκετού ήταν μέσα ο σύζυγος της Κώστας Χαϊνάς, ενώ η Γκαλένα Βελίκοβα δεν σταμάτησε να εργάζεται καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή βρισκόταν στις οντισιόν που γίνονταν για το DWTS4 και επανήλθε αμέσως όταν αυτό βγήκε στον αέρα.

Γκαλένα Βελίκοβα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR