counter

Ποια ηθοποιός κερδίζει τη μάχη για τον πιο περιζήτητο ρόλο του Hollywood;

Ποια ηθοποιός κερδίζει τη μάχη για τον πιο περιζήτητο ρόλο του Hollywood;
Ποια ηθοποιός κερδίζει τη μάχη για τον πιο περιζήτητο ρόλο του Hollywood;

Κunis_Watson_Stewart

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Esquire, Mila Kunis είναι η επικρατέστερη φιναλιστ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του best seller, "Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι".

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός με δυνατά ονόματα όπως η Kristen Stewart και Emma Watson να "παίζουν" για τον πλέον περιζήτητο ρόλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Hollywood.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 29χρονη σύντροφος του Ashton Kutcher, είναι εκείνη που θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη την αφελή κοπέλα που γοητεύεται από τον δισεκατομμυριούχο και λάτρη των S&M παιχνιδιών, Christian Grey.

Οι πληρφορίες λένε ότι το στιλ της Kunis, που θυμίζει την κοπέλα της διπλανής πόρτας, της έδωσε extra πόντους από τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες.

Όσο για τον αντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο οι πιο δυνατοί υποψήφιοι είναι ο Καναδός Ryan Gosling και ο πρωταγωνιστής του "The Vampire Diaries", Ian Somerhalder. Εμείς, πάντως τις ευχές μας τις έχουμε δώσει ήδη στον Ryan.

Εκτός, όμως, από τη μάχη για τους συντελεστές μπροστά στην οθόνη, ο ίδιος πόλεμος έγινε και για τον σεναριογράφο που θα αναλάβει το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου. Η Kelly Marcel επιλέχτηκε τελικά από την εταιρία παραγωγής και ο επίσης υποψήφιος για τη θέση, Bret Easton Ellis έβγαλε όλη του την κακία στο twitter με σχόλια όπως: "Kelly Marcel?! Kelly Marcel?! Αυτή θα γράψει το σενάριο για το "50 Shades Of Grey"?! Τέτοια ταινία θέλουν να γυρίσουν;"

Με τόσο ντόρο που έχει γίνει για αυτή την παραγωγή, το καλό που τους θέλουμε εκεί στο Ηollywood είναι να μην μας απογοητεύσουν με το αποτέλεσμα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR