counter

Ποια γυναίκα ήταν το απωθημένο του και γιατί δεν φλερτάρει πια...

Ποια γυναίκα ήταν το απωθημένο του και γιατί δεν φλερτάρει πια...
Ποια γυναίκα ήταν το απωθημένο του και γιατί δεν φλερτάρει πια...

Κώστας Βουτσάς

Στην κάμερα του FTHIS TV μίλησε ο Κώστας Βουτσάς για την καριέρα του, τη σχέση του με το γυναικείο φύλο και τις περιουσίες που χάρισε στις γυναίκες της ζωής του.

“Η γυναίκα είναι το αίμα μου, κυκλοφορεί μέσα μου. Δεν ήμουν όμορφος, ήμουν χαριτωμένος και αυτό έπαιξε ρόλο. Άλλοι που ήταν όμορφοι, περίμεναν στον καναπέ να έρθει πάνω τους η γυναίκα. Εγώ την κυνηγούσα και την κυνηγάω ακόμα τη γυναίκα. Βέβαια, είναι λίγο δύσκολα τώρα. Κουτσαίνοντας πηγαίνω…” δήλωσε με το μοναδικό του χιούμορ ο διαχρονικός πρωταγωνιστής, ενώ παραδέχθηκε: “Έχω απωθημένο όχι μία και δυο γυναίκες. Πολλές! Η Μάρθα Καραγιάννη λέει κάτι ωραίο: όταν την ήθελα εγώ είχε εκείνη δεσμό και όταν με ήθελε αυτή είχα εγώ δεσμό και έτσι δεν μπορέσαμε να σμίξουμε”.

Ο Κώστας Βουτσάς, μάλιστα, εξήγησε γιατί δεν φλερτάρει πλέον: “Αν δεχτεί αυτή, εγώ τι θα κάνω; Ας πούμε πως δέχεται, εγώ τι κάνω;”, ενώ συνέχισε: “Έχω κάνει όλες τις γυναίκες μου πλούσιες. Έχω αφήσει όλες τις περιουσίες μου εκεί και αν δεν ήταν η Θεανώ, η καλή μου γυναίκα, τώρα θα ήμουν σε κανένα ΚΑΠΗ ή σε κανένα γηροκομείο”.

Μάλιστα, ο ίδιος διηγήθηκε ένα περιστατικό από την προσωπική του ζωή που θα θυμάται για πάντα: “Κάποτε ήμουν με μια παντρεμένη κυρία και είχε πάει ταξίδι στη Ρώμη. Όταν έφτασε με πήρε και μου είπε σε ποιο ξενοδοχείο έμενε. Πήρα το αεροπλάνο, πήγα στη Ρώμη, έκατσα στη reception, με είδε και έπαθε ταράκουλο, έφυγα και γύρισα πίσω. Πήγα μόνο για τη δω!”.

Τέλος, ο Κώστας Βουτσάς ανέφερε πως ασχολείται με τρία νέα κινηματογραφικά projects, θεωρώντας τη δουλειά το δικό του, μυστικό ελιξίριο νεότητας: “Άμα κάθεσαι, μουχλιάζεις!”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR