counter

Ποια είναι η ηθοποιός Λουκία Μιχαλά;

Ποια είναι η ηθοποιός Λουκία Μιχαλά;
Ποια είναι η ηθοποιός Λουκία Μιχαλά;

Η Λουκία Μιχαλά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς που βρίσκεται στον χώρο του θεάτρου εδώ και 23 χρόνια και έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο και το ήθος της. Σεμνή και low profile κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα μέσα της δημοσιότητας και το μόνο που είναι γνωστό για εκείνη είναι ότι είναι παντρεμένη.

Αν και η ταλαντούχα ηθοποιός είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρατά τους λογαριασμούς της μόνο για εκείνη τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή της είναι η Ελισάβετ Μουτάφη, με την οποία έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές και μάλιστα έχουν κοινές φωτογραφίες στο Facebook.

Η Λουκία Μιχαλά έχει παίξει τόσο σε τηλεόραση όσο και στο θεατρικό σανίδι, παίρνοντας μέρος σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Θεάτρου Τέχνης αλλά και σε παιδικά έργα.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη που προβλήθηκε το 2015 στο Mega, ενώ έχει πάρει μέρος και στη σειρά «Ουδέν πρόβλημα» που προβλήθηκε το 2000 στο Star με πρωταγωνιστές τον Άκη Σακελλαρίου και τη Ναταλία Δραγούμη.

Τη θεατρική σεζόν 1999-2000 πήρε μέρος στην παράσταση του θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, «Παρωδύσσεια» με τον Διονύση Ακτύπη, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Κίρκης, ενώ το 2010 ανέβασαν μαζί το έργο «Το παιχνίδι της καρδιάς και του μυαλού», της Φανής Γέμτου.

Μία ακόμα παράσταση στην οποία έχει πάρει μέρος ήταν το «Όλιβερ Τουίστ» που ανέβηκε το 1997.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της Λουκίας Μιχαλά στο Facebook:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR