counter

Ποδήλατο παρέσυρε την σύζυγο του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις

Ποδήλατο παρέσυρε την σύζυγο του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις
Ποδήλατο παρέσυρε την σύζυγο του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις

Γιάννης Σμαραγδής

Σοβαρό ατύχημα υπέστη την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου η σύζυγος και στενή συνεργάτης του Γιάννη Σμαραγδή, Ελένη Σμαραγδή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του σκηνοθέτη καθώς διέσχιζε διάβαση πεζών σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του Χαλανδρίου χτυπήθηκε από διερχόμενο ποδήλατο. Η Ελένη Σμαραγδή λόγω της σύγκρουσης υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι, στο χέρι, καθώς και στα πλευρά της και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το ατύχημα της συζύγου του δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

"Η Ελένη διέσχιζε την διάβαση πεζών στην κεντρική οδό Παπανικολή, όπου τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα λόγω της κίνησης. Ξαφνικά έπεσε πάνω της ένα ποδήλατο που οδηγούσε ένας νεαρός και κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ήταν τόσο σφοδρό το χτύπημα που το ποδήλατο διαλύθηκε. Η σύζυγός μου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην μύτη, έσπασε το χέρι της και δύο πλευρά. Επειδή είχε σοβαρές σωματικές βλάβες, ο νεαρός θα μπορούσε να πάει αυτόφωρο. Ζητήσαμε όμως να μην διωχθεί ποινικά, γιατί δεν θέλω να είμαι η αιτία που θα καταστρέψει τη ζωή του."

Ο σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να μοιραστεί με την εφημερίδα ένα μέρος του τρόπου με τον οποίο βλέπει εν γένει τον κόσμο λέγοντας: "Ο,τι στέλνεις, εισπράττεις. Δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί αυτό που συνέβη στην γυναίκα μου, στον άγγελό μου."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR