counter

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης "Μια τρελή τρελή σαραντάρα"

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης "Μια τρελή τρελή σαραντάρα"
Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης "Μια τρελή τρελή σαραντάρα"

Πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στο «Μικρό Παλλάς», για την  παράσταση «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» και πλήθος επωνύμων βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου, έκανε πρεμιέρα σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Την εκρηκτική Τζένη Πετρομιχάλη, ερμηνεύει η Βίκυ Σταυροπούλου. Τα αυστηρά αδέρφια της, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Ελένη Κρίτα, ενώ την «κολλητή» της υποδύεται η Βάσω Γουλιελμάκη. Την οικονόμο - και άγρυπνο μάτι - του σπιτιού, η Νεφέλη Ορφανού. Ο Κωνσταντίνος Κακούρης είναι ο βιολιστής - πέτρα του σκανδάλου και ο Στράτος Χρήστου ερμηνεύει τον γαμπρό – κελεπούρι, Τζώρτζη Χατζηθωμά. Τον θίασο συμπληρώνουν ο Γιώργος Δεπάστας και ο Ivan Svitailo που χορεύει επί σκηνής με την Βίκυ Σταυροπούλου ένα νούμερο που αποτελεί μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της παράστασης.

Την πρεμιέρα παρακολούθησαν οι Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη,  Ζέτα Δούκα, Μιμή Ντενίση με τη μητέρα της  Μαρία, Βανέσσα Αδαμοπούλου, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Βίκυ Βολιώτη, Βίκυ Καγιά, Ναταλία Τσαλίκη, Ελένη Φιλίνη, Κώστας Ευρυπιώτης, Έλενα Ακρίτα, Ντέπυ Γκολεμά, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με την ποιήτρια Κική Δημουλά, η Λόλα Νταϊφά με τον Μίμη Πλέσσα, καθώς και ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR