counter

Πλήθος από celebrities στο Grand Opening Party νέου καταστήματος στο Κολωνάκι

Πλήθος από celebrities στο Grand Opening Party νέου καταστήματος στο Κολωνάκι
Πλήθος από celebrities στο Grand Opening Party νέου καταστήματος στο Κολωνάκι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Κολωνάκι τα λαμπερά εγκαίνια νέου καταστήματος επώνυμης ανδρικής ένδυσης και υπόδυσης. Οι ιδιοκτήτες Βασίλης Κόκκοβας και η σύζυγός του Μαρία υποδέχτηκαν από νωρίς το απόγευμα αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, που έσπευσαν να ευχηθούν, καθώς και πολλές επώνυμες παρουσίες απο τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και σημαντικούς εκπροσώπους της μόδας.

Το νέο κατάστημα “Kayak Hall of Fashion” που σχεδιάστηκε από την κορυφαία interior designer Έλενα Βατάλη και κατασκευάστηκε από την Τεχνική εταιρεία του Νίκου Ταουσάνη, διαδέχεται τα 7 άκρως επιτυχημένα καταστήματα σε Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη, αλλά και ένα εξαιρετικό e-shop με άμεση παράδοση των παραγγελιών σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, ακόμη και στην πιο δυσπρόσιτη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κος Βασίλης Κόκκοβας, η τέλεια ισορροπία της απλότητας και του elegant που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Ο φωτογραφικός μας φακός συνάντησε εκεί τη Ζήνα Κουτσελίνη, την Ελένη Τσολάκη, τη Ναταλία Δραγούμη, τον Μέμο Μπεγνή, τον Νικηφόρο, τον Χρήστο Κούτρα, τον Γιώργο Μανίκα, τον Κώστα Φραγκολιά, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Βασίλη Παλαιολόγο, τον Τόνυ Δημητρίου κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR