counter

Πιο sexy & fit από ποτέ!

Πιο sexy & fit από ποτέ!
Πιο sexy & fit από ποτέ!

Γυναικείο σώμα

Ίσως για τους περισσότερους από εμάς βασική προϋπόθεση για μια φλογερή ερωτική ζωή να είναι το καλοσμιλεμένο σώμα και τα ευφάνταστα σέξι εσώρουχα. Είναι όμως αρκετά για να απογειώσουν την απόδοσή μας; Είμαστε sex fit;

 

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως όσο μεγαλύτερη είναι η ελαστικότητα του σώματός μας τόσο πιο ικανοποιητικές θα είναι και οι σεξουαλικές μας εμπειρίες. Μάλιστα τονίζουν ότι χάρη σε κάποιες ειδικές ασκήσεις μπορούμε να δυναμώσουμε αλλά και να δώσουμε ελαστικότητα στους –παραπάνω από  140- μύες που χρησιμοποιούμε στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Ανακαλύψτε τες.

 

Βασική προϋπόθεση

 

Θυμηθείτε: Οι ασκήσεις αυτές δεν μπορούν να κάνουν θαύματα στην ερωτική μας ζωή. Δεν σημαίνει δηλαδή πως εάν τις εφαρμόσουμε θα οδηγηθούμε από το 0 στο 100. Προϋποθέτουν μια ήδη υπάρχουσα σεξουαλική δραστηριότητα την οποία μπορούν να τροφοδοτήσουν με περισσότερη ερωτική ένταση. Η άσκηση άλλωστε «ξυπνάει» το σώμα μας και μας τροφοδοτεί με ζωντάνια και ερωτική διάθεση.

 

Μηροί

 

Η πίσω πλευρά των μηρών μας συνδέεται με την βάση της πυέλου γι’ αυτό η ενδυνάμωσή της παίζει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του οργασμού αλλά και την ένταση της ικανοποίησης.

 


Η άσκηση: Ξαπλώστε ανάσκελα και τοποθετήστε τα χέρια σας στα πλάγια φροντίζοντας τα πόδια σας να ακουμπάνε το έδαφος με μια μικρή απόσταση μεταξύ τους. Εισπνεύστε και ανασηκώστε τους μηρούς σας διατηρώντας την πλάτη σας στο έδαφος σχηματίζοντας μια μικρή γέφυρα. Μείνετε σε αυτή τη θέση και σφίξτε τους γλουτούς και τους μηρούς. Εκπνεύστε και επιστρέψτε στην αρχική σας στάση. Κάντε 20 γρήγορες επαναλήψεις. Στη συνέχεια ανοίξτε λίγο περισσότερο τα πόδια σας και κάντε 10 αργές επαναλήψεις.

 

Γλουτοί

 

Όσο πιο δυνατοί είναι οι PC μύες μας – οι μύες του οργασμού - τόσο αυξάνεται η ερωτική μας επιθυμία και οι οργασμικές συσπάσεις. Η ενδυνάμωση των γλουτών μας συμβάλλει σε αυτό.

 

Η άσκηση: Κρατήστε από ένα βαράκι ή μία κονσέρβα σε κάθε σας χέρι και σταθείτε όρθιες με τα πόδια σας ελαφρώς ανοιχτά και τους ώμους προς τα κάτω. Σταυρώστε το δεξί σας πόδι πίσω από το αριστερό (αφήνοντας μεταξύ τους μια απόσταση περίπου 60 εκ) ακουμπώντας ελαφρά τις άκρες των δακτύλων σας στο πάτωμα και κρατώντας την φτέρνα σας ψηλά. Λυγίστε τα πόδια σας όσο περισσότερο μπορείτε σαν να προσπαθείτε να καθίσετε οκλαδόν. Κατά τη διάρκεια της άσκησης φροντίστε να διατηρήσετε τον λαιμό σας στην ίδια  ευθεία με την σπονδυλική σας στήλη. Επιστρέψτε στην αρχική σας στάση. Κάντε 10 επαναλήψεις με το ένα πόδι και δέκα με το άλλο. Ξεκουραστείτε για 20 δευτερόλεπτα και κάντε ένα ακόμη σετ.

 

Πλάτη… 

 

Συνήθως η πλάτη στηρίζεται από τα πόδια και τους κοιλιακούς αλλά κατά τη διάρκεια του σεξ ουσιαστικά λειτουργεί ανεξάρτητα καθώς είμαστε ξαπλωμένοι με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Οι κατάλληλες ασκήσεις όμως μπορούν να μας προφυλάξουν.

 

Η άσκηση: Ξαπλώστε μπρούμυτα. Εκπνέοντας βαθιά σηκώστε το δεξί σας χέρι και το αριστερό σας πόδι όσο πιο ψηλά μπορείτε. Στη συνέχεια χαμηλώστε τα και σηκώστε το αριστερό σας χέρι και το δεξί πόδι. Επαναλάβετε το σετ 10 φορές κάνοντας διαλείμματα 30 δευτερολέπτων μεταξύ τους. Οι μύες αυτοί ελέγχουν την ροή των ούρων μας και καταλαμβάνουν όλη την άνω περιοχή των γεννητικών μας οργάνων. Γι’ αυτό και εάν καταφέρετε να διατηρείτε την ένταση σε αυτήν την περιοχή μπορείτε να νοιώσετε ευκολότερα την ερωτική ευχαρίστηση.

 

Η άσκηση: Εντοπίστε τους πυελικούς σας μύς σκεπτόμενες ότι διακόπτετε την ούρησή σας. Μετά σφίξτε τους μύες αυτούς 12 φορές, 3 φορές την ημέρα ανά δύο φορές ή μία παρατεταμένη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στο www.formamag.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR