counter

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Την Τρίτη 2 Ιουνίου η Μάρθα Καραγιάννη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική για αφαίρεση χολής.

Η αγαπημένη ηθοποιός για το συγκεκριμένο χειρουργείο περίμενε τρεις μήνες, καθώς αυτό αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Να θυμίσουμε πως η ίδια στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση.

Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορονοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία μετατέθηκε για τις 2 Ιουνίου.  Χαρακτηριστικό είναι, πως η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου έχει πάντα στο πλευρό της τον φύλακα-άγγελό της, την επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Μάρθα Καραγιάννη το απόγευμα της Πέμπτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Η Ντόρα Δούμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές της Μάρθας Καραγιάννη για την ευχάριστη εξέλιξη και ευχαρίστησε όλους αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της ηθοποιού.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για την αγαπημένη Μάρθα είναι καλά πριν λίγο ΗΛΘΑΜΕ στο σπίτι μας. Ζητώ συγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στα μηνύματα σας. Και πάλι ευχαριστώ καλό βράδυ», έγραψε.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR