counter

Πηνελόπη Πλάκα: Το τέλος της σχέσης με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη & οι μεγαλύτεροι άντρες

Πηνελόπη Πλάκα: Το τέλος της σχέσης με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη & οι μεγαλύτεροι άντρες
Πηνελόπη Πλάκα: Το τέλος της σχέσης με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη & οι μεγαλύτεροι άντρες

Πηνελόπη Πλάκα

Η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στο τεύχος του περιοδικού OK! που κυκλοφορεί και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλου για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Τί τους ενώνει και τί τους χωρίζει τελικά;

Πηνελόπη, όταν ρωτήθηκες αν είσαι ακόμη με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, είπες ότι δεν είσαι σε κάποια σχέση και ότι δεν ξέρεις αν είσαι ερωτευμένη. 

Δεν θα ήθελα να ξανααναφερθώ σε αυτό το θέμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω κάτι περισσότερο.

Πάντως, όταν στην πρεμιέρα του έργου Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα σάς είδαν μαζί, πολλοί πίστευαν ότι επανασυνδεθήκατε. Ποια είναι η αλήθεια;

Δεν είναι κακό, όταν εκτιμάς έναν άνθρωπο και σε εκτιμάει και αυτός, να πάτε να δείτε μία παράσταση. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ξέρεις, μέχρι τώρα, τηρούσα μία άλλη στάση και συνήθιζα να μιλάω πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή. Τελικά, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή με ενοχλούν –μπορεί να έχουν δημιουργήσει και πρόβλημα στη σχέση μου– οπότε προσπαθώ πια να κρατάω απόσταση.

Πηνελόπη Πλάκα
Πιστεύεις ότι αν δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας η σχέση σου με τον Παναγιώτη, ενδεχομένως να υπήρχε ακόμα;

Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για αυτό. Δεν θεωρώ ότι δύο άνθρωποι θα οδηγηθούν στον χωρισμό εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων, αλλά επιμένω ότι ο τρόπος που θα διαχειριστούν μία σχέση τα Μέσα, μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα.

Μέχρι τώρα οι σχέσεις σου ήταν με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί;

Είναι αλήθεια ότι με γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Μάλλον αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο πατέρας μου περνάει τη μητέρα μου 20 χρόνια και βλέποντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα και σε εμένα να συμβεί το ίδιο. Θέλω ο σύντροφός μου να είναι και ο Πυγμαλίωνάς μου, να με μαθαίνει πράγματα, να με φροντίζει και να με προστατεύει. Καμιά φορά οι φίλες μου με κοροϊδεύουν όταν τους λέω ότι θα ήθελα με τον πρώτο άντρα που θα γνώριζα να πορευόμουν σε όλη μου τη ζωή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευτυχία από αυτήν. Μάλλον είμαι πολύ ρομαντική για τη σημερινή εποχή, αλλά κάθε φορά που ερωτεύομαι αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Ερωτεύομαι δύσκολα, αλλά όταν μου συμβαίνει, σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου θα είναι για πάντα. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK! 1106 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR