counter

Πηνελόπη Πλάκα - Νικόλας Τάκας: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Πηνελόπη Πλάκα - Νικόλας Τάκας: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης!
Πηνελόπη Πλάκα - Νικόλας Τάκας: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Τίτλους τέλους, έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια σχέσης, έριξαν η Πηνελόπη Πλάκα και ο Νικόλας Τάκας, σύμφωνα με την Real Life.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης που έκαναν πριν από λίγο καιρό, αποφάσισαν τελικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

"Δεν είναι πλέον μαζί", αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Πηνελόπης και συμπληρώνει: "Οι προσπάθειες επανασύνδεσης του ζευγαριού δεν καρποφόρησαν. Η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα και πλέον έχουν αποφασίσει από κοινού να ζήσουν χωριστά".

Η σχέση της γοητευτικού ηθοποιού με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία αντιμετώπισε την πρώτη μεγάλη κρίση τον περασμένο Νοέμβριο, με τις πολύωρες πρόβες της Πηνελόπης για την θεατρική παράσταση "Όταν σβήνουν τα φώτα" στο θέατρο Πειραιώς 131.

Παράλληλα, η απόσταση ενίσχυσε τα προβλήματα της σχέσης τους, καθώς η Πηνελόπη Πλάκα ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ο Νικόλας Τάκας μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη

 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ένας καβγάς του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης σήμανε τον οριστικό χωρισμό.

"Οι προσπάθειες της Πηνελόπης για επανασύνδεση δεν απέδωσαν. Προσπάθησε να τον προσεγγίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Γυαλί που ραγίζει δύσκολα κολλάει ξανά. Η απόσταση φαίνεται ότι κατάφερε να μπει ανάμεσά τους", επεσήμανε η ίδια πηγή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR