counter

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο κορονοϊός, το εμβόλιο, ο λόγος που έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της και το πρόβλημα με την ακοή της

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο με την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» έκανε το βράδυ της Δευτέρας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, αλλά και το πρόβλημα με την ακοή της.

«Νόσησα από κορονοϊό και είχα κάνει και το εμβόλιο την ίδια ημέρα που νόσησα. Μου χτύπησε τον θυροειδή και τα μαλλάκια μου δεν το άντεξαν. Και έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα. Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, δεν ήταν πια υγιή και έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγός μου, αλλά ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς μας» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Όσον αφορά το θέμα με την ακοή της, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είμαι πάρα πολύ καλύτερα. Έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σχεδόν στο 70%. Αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει με έναν τρόπο να μάθω να ζω με αυτό. Είμαι πολύ καλά με αυτό. Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR