counter

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για υπόθεση Φιλιππίδη: “Οι καταγγελίες είναι 21 αλλά το δικαστήριο επέλεξε να μην τις διαβάσει”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για υπόθεση Φιλιππίδη: “Οι καταγγελίες είναι 21 αλλά το δικαστήριο επέλεξε να μην τις διαβάσει”
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για υπόθεση Φιλιππίδη: “Οι καταγγελίες είναι 21 αλλά το δικαστήριο επέλεξε να μην τις διαβάσει”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” βρέθηκε σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα στην Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Δικηγόρος Φιλιππίδη: "Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι μια αδίστακτη ψεύτρα με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια"

Όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή από τη δική μας πλευρά να μη σχολιάζουμε τα πράγματα σε αυτή τη φάση. Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για το MeToo. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, δεν είναι απλό να μιλάμε για αυτό. Δεν είναι απλό να ζούμε αυτή την καθημερινότητα στο δικαστήριο. Είναι πολύ δύσκολο. Πηγαίνω 6 μήνες στο δικαστήριο. Έχω λείψει μετρημένες φορές λόγω υποχρεώσεων. Η δική μου ιστορία έχει παραγραφεί και των άλλων δύο κοριτσιών που κάναμε καταγγελία στο ΣΕΗ.

Δεν με κάλεσαν στο δικαστήριο να πω αυτά που έχω ζήσει. Οι καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι 21 και το δικαστήριο επέλεξε να μη τις διαβάσει. Οι καταγγελίες έγιναν στο ΣΕΗ. Περιμέναμε πως και πώς γιατί είναι σημαντικό διαβαστούν και να ακουστούν τα περιστατικά που είναι πολύ παραστατικά. Πήραν τις καταγγελίες και την απόφαση από το ΣΕΗ και επέλεξαν να διαβάσουν μόνο την απόφαση. Για εμάς είναι άδικο γιατί  το να διαβάσουμε 21 περιπτώσεις βίαιων συμπεριφορών είναι κάτι που θα δείξει και θα σκιαγραφήσει μία προσωπικότητα. Δεν κλήθηκαν ποτέ να μιλήσω.

Η Λένα Δροσάκη είναι μάρτυρας και έρχεται και κάθεται έξω από την αίθουσα», είπε η Πηνελόπη Ανασαστοπούλου.

«Όταν ξεκίνησε όλο αυτό όλοι είχαν κάτι να πουν αλλά αυτή τη στιγμή είναι λίγοι στο δικαστήριο. Είναι ανοιχτό μπορεί να έρθει όποιος θέλει και θα το πρότεινα για να δει κανείς τι συμβαίνει», πρόσθεσε ακόμα.

«Έχουμε μιλήσει εκεί που έπρεπε να μιλήσουμε. Θα έρθει η μέρα που ο κόσμος θα καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να φοβάται να βγει να μιλήσει .Για να ζούμε επιτέλους, ελεύθεροι με αξιοπρέπεια, να μπορούμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χαρούμενοι», είπε η ηθοποιός.

«Είναι πολύ απαξιωτικός ο τρόπος που βιώνουμε όλη αυτή τη διαδικασία και ειδικά τα τρία κορίτσια που οι υποθέσεις τους μπόρεσαν να πάνε στο δικαστήριο. Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά, τα πράγματα που ακούμε μέσα στο δικαστήριο είναι τρομερά. Πώς να μιλήσουμε για αυτά Φαίη; Δεν είναι σωστό…», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR