counter

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη: "Θέλω να πάρω αγκαλιά την πρώτη καταγγέλλουσα"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη: "Θέλω να πάρω αγκαλιά την πρώτη καταγγέλλουσα"
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη: "Θέλω να πάρω αγκαλιά την πρώτη καταγγέλλουσα"

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για την κατηγορία του βιασμού αθωώθηκε. 

Δείτε επίσης - Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Όλες οι αντιδράσεις στο άκουσμα της απόφασης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Οι δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Πηνελοπή Αναστασοπούλου μέσα από τη ριαδιοφωνική εκπομπή της τοποθετηθηκε για πρώτη φορά για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου τονίζοντας πως ο στόχος της ήταν ο παραδειγματισμός. 

«Χθες ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ημέρα, βγήκε η απόφαση στη δίκη Φιλιππίδη. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση, είναι ότι αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα για μένα, και θα μιλήσω μόνο προσωπικά, ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση κάποιων ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δε δικαιώθηκε. Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω, δεν ξεχνώ και μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι να βγει η απόφαση έριξαν πολλή λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως, “όταν θα αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας»:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR