counter

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Θα υπερασπίζομαι τα θύματα με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Θα υπερασπίζομαι τα θύματα με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο"
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Θα υπερασπίζομαι τα θύματα με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο"

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον “Pride” σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο αφήνοντάς αιχμές για τον πρώτο.

 «Βγαίνουν άνθρωποι, καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει “μπράβο, τολμηρή” αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε “παιδιά, κάπου λίγο ώπα”.Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες “οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες”, αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες “τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις”, θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο μεγάλος Τσαφούλιας, “δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος”.Ως ενεργό μέλος της δίκης Φιλιππίδη και όντας μάρτυρας όλων αυτών που συμβαίνουν εκεί μέσα, και διαβάζοντας τους τίτλους, θέλω να σας πω ότι υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Η Εισαγγελέας δεν πρότεινε ποτέ το αθώος, αλλά το αθώος λόγω αμφιβολιών. Παρόλα αυτά γράφτηκε ελάχιστα το “λόγω αμφιβολιών”, κυρίως γράφτηκε με μεγάλα γράμματα το αθώος και με μικρά το ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Μπαίνετε να διαβάζετε λίγο παραπάνω και να είστε περισσότερο υποψιασμένη» ήτα όλα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Θοδωρής Αθερίδης όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της ηθοποιού για εκείνον δεν ήθελε να πιστέψει πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε κακά για εκείνον καθώς όπως είπε ξέρει ότι τον αγαπάει πολύ.

«Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω. Ισχύει ότι δεν έχει υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος. Όταν θα γίνω καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει απ’ ότι έχω καταλάβει» ήταν κάποια από τα λόγια του Θοδωρή Αθερίδη όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της ηθοποιού για εκείνον.

Δείτε επίσης - Θοδωρής Αθερίδης: Η αντίδραση στις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου- “Αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα…”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την προβολή των δηλώσεων αυτών έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Φαίη Ξυλά βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αντιδεολογικές συμπεριφορές, ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό. Θα είμαι πάντα δίπλα στα θύματα και θα τα υπερασπίζομαι με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο. Μέσα μου έχω αγάπη για όλους. Δεν επιθυμώ το κακό κανενός. Επιθυμώ όμως τον παραδειγματισμό. Ο στόχος είναι η εξάλειψη οποιασδήποτε κακοποιητικής συμπεριφοράς απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται. Αδυνατώ να καταλάβω το επιχείρημα του ταλέντου οποιουδήποτε έχει εκδηλώσει κακοποίηση ή παραβατική συμπεριφορά. Το ταλέντο δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο αθωότητας. Είναι ένα δώρο που οφείλει κανείς να το μοιράζεται και να το χρησιμοποιεί για να εμπνέει και να ψυχαγωγεί. Το ταλέντο δε δίνει ασυλία» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR