counter

Πηλιχού - Τσούφης: Στην παραλία πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Πηλιχού - Τσούφης: Στην παραλία πιο ερωτευμένοι από ποτέ
Πηλιχού - Τσούφης: Στην παραλία πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Είναι ένα από τα ζευγάρια που ο έρωτας τους φαίνεται μέσα στα μάτια τους. Ο λόγος για την Ιωάννα Πηλιχού και τον σύντροφό της Μάκη Τσούφη. Οι δυο τους το φετινό καλοκαίρι έκλεισαν δύο χρόνια σχέσης και μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η ηθοποιός και ο οπερατέρ αγαπημένος της, είναι αχώριστοι και μπορεί ο γάμος να μην είναι στα άμεσα σχέδιά τους, αλλά περνάνε τόσο όμορφα μαζί, που τους είναι κάτι παραπάνω από αρκετό. Ιωάννα Πηλιχού και Μάκης Τσούφης συνεχίζουν να περνούν όμορφες στιγμές και να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Λέσβο.

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Αυγούστου οι δυο τους βρέθηκαν σε παραλία του νησιού και και απαθανατίστηκαν στην πιο τρυφερή τους στιγμή. Ιωάννα Πηλιχού και Μάκης Τσούφης πόζαραν με πλάτη, κοιτώντας τη θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος και η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η Ιωάννα Πηλιχού σχολίασε μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Take my hand and walk with me. #nofilter #sunsets #love#sunsetsofourcommonlife#loveisthemeaningoflife #couple#couplemoments #couplevacation#greekislands #77dreams».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR