counter

Philip Seymour Hoffman: O σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του δηλώνει εραστής του

Philip Seymour Hoffman: O σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του δηλώνει εραστής του
Philip Seymour Hoffman: O σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του δηλώνει εραστής του

Hoffman

Το περιοδικό National Enquirer λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Philip Seymour Hoffman φέρνει στην δημοσιότητα τις δηλώσεις του ανθρώπου που εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του τον ηθοποιό. Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Philip Seymour Hoffman ήταν και ο εραστής του. Ο 44χρονος σεναριογράφος David Bar Katz διατείνεται ότι ήταν ο εραστής του εκλιπόντος και το περιοδικό Νational Enquirer αναφέρει δηλώσεις του:

"Ήμασταν ομοφυλόφιλοι εραστές. Είχαμε σχέση.Σχεδιάζαμε να παρακολουθήσουμε μαζί το Super Bowl και να έχουμε ένα πολύ όμορφο βράδυ. Είναι τόσο τραγικό αυτό που συνέβη. Ήμουν ο γκέι εραστής του Philip Seymour Hoffman και τον είδα να κάνει κοκαΐνη το βράδυ πριν πεθάνει".

Ο σεναριογράφος David Bar Katz ,μάλιστα, είχε αναρτήσει φωτογραφία των δυο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  γράφοντας:«Είναι τόσο όμορφος».

Philip Seymour Hoffman

Στην αντίπερα όχθη, η Daily Mail υποστηρίζει ότι o David Bar Katz ουδέποτε έκανε τις εν λόγω δηλώσεις στο περιοδικό. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αιτία του διαζυγίου του Philip Seymour Hoffman με την πρώην σύζυγό του Μimi O’Donnell ήταν οι καταχρήσεις του και μετά από τον χωρισμό του είχε χάσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. 

David Katz

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR