counter

Πήγε στην Επίδαυρο και τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο! Δεν φαντάζεστε για ποιον πρόκειται

Πήγε στην Επίδαυρο και τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο! Δεν φαντάζεστε για ποιον πρόκειται
Πήγε στην Επίδαυρο και τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο! Δεν φαντάζεστε για ποιον πρόκειται

Ο Χρήστος Σπανός μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα, απαντώντας για όλες τις “τελευταίες του φορές που…”.

Έκλεισες την τηλεόραση;

Προχθές µπήκα στο σπίτι και έδειχνε δελτίο ειδήσεων. Την έκλεισα επιτόπου. Αρνούµαι εδώ και πολλά χρόνια να βλέπω δελτία. Κάνει κακό στην υγεία µου. Προτιµώ να διαβάζω τις ειδήσεις στο Ίντερνετ.

Ζήτησες τη βοήθεια της κόρης σου;

Ήθελα να κάνω ένα τραπέζι-έκπληξη στη γυναίκα µου για τη γιορτή της σε ένα εστιατόριο µε αγαπηµένους φίλους µας. Με τις εκπλήξεις δεν το ’χω καθόλου. Έπρεπε λοιπόν να οργανωθεί το πώς θα βρεθούµε εκεί τυχαία (εγώ από το θέατρο, η γυναίκα µου από την πρόβα της και η κόρη µου από τη δραστηριότητά της). Τα ανέλαβε όλα η µικρή…

Νοστάλγησες κάτι από το παρελθόν;

Το φετινό καλοκαίρι, λόγω υποχρεώσεων, είχα µόνο λίγες µέρες διακοπές στη θάλασσα. Σκεφτόµουν τα καλοκαίρια ως παιδί που πηγαίναµε στο εξοχικό µε το που έκλειναν τα σχολεία και γυρίζαµε Αθήνα µία µέρα πριν ανοίξουν. Και η µόνη µας έννοια στην παρέα ήταν ποιος θα έχει κάνει τα περισσότερα µπάνια.

Έβαλες ένα στόχο τον οποίο κατέκτησες;

Εδώ και πέντε χρόνια είχα βάλει στόχο να καταφέρω να στείλω την κόρη µου στο Λονδίνο, στο West End Stage, για να κάνει ένα πολύ αξιόλογο σεµινάριο στο µιούζικαλ. Το καλοκαίρι που µας πέρασε το κατάφερα και είµαι πολύ χαρούµενος γιατί µου δήλωσε ότι ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της.

Σε µπέρδεψαν µε κάποιον άλλο στο δρόµο;

Πριν από τρία χρόνια είχα πάει στην Επίδαυρο να παρακολουθήσω την παράσταση Εκκλησιάζουσες µε τον Γιάννη Μπέζο. Έπαιζε και ο Πάνος Βλάχος. Όταν τελείωσε η παράσταση, πήγα στο πάρκιγκ να πάρω το αυτοκίνητό µου για να φύγω και µου έδιναν συγχαρητήρια οι θεατές. «Μπράβο, Πάνο, ήσουν καταπληκτικός!».

Έκανες µια λάθος επιλογή;

Πέρσι το Μάιο, όταν αποφάσισα να βάψω ολόκληρο το σπίτι µόνος µου. Είχα όµως µόνο πέντε µέρες στη διάθεσή µου. Ξεκίνησα µε χαρά ένα ένα δωµάτιο, αλλά την τρίτη µέρα τα είχα φτύσει… Υπερεκτίµησα τις δυνάµεις µου. Λάθος… Με κόπο πολύ το τελείωσα αλλά δεν το ξανακάνω!

Ο Χρηστος Σπανος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR