counter

Πήγαν στην ίδια εκδήλωση, ντυμένες εντελώς διαφορετικά!

Πήγαν στην ίδια εκδήλωση, ντυμένες εντελώς διαφορετικά!
Πήγαν στην ίδια εκδήλωση, ντυμένες εντελώς διαφορετικά!

Έκαναν τα φλας να αστράφτουν στο πέρασμα τους την Τρίτη 3 Ιουνίου η Στέλλα Καλλή και η Ελένη Χατζίδου σε κάλεσμα πολύ γνωστής εταιρίας κοσμημάτων με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής κοσμημάτων “Facets of Light” για τη σεζόν Φθινόπωρο–Χειμώνα 2014/2015. Η Ελένη Χατζίδου και η Στέλλα Καλλή πόζαραν χαμογελαστές στον φακό των φωτογράφων ντυμένες σε casual chic ύφος,αλλά πάντα με την ίδια γνώριμη λάμψη με την οποία μας έχουν συνηθίσει σε κάθε τους δημόσια έξοδο.

Στην ίδια εκδήλωση συναντήσαμε επίσης την γοητευτική Δέσποινα Καμπούρη αλλά και την Μάντα Παπαδάτου που έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο εξωτερικό και βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview έδωσαν επίσης το "παρών".

Το event πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο “The Hub Events” και παρευρέθησαν άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, όπου είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι τη νέα συλλογή κοσμημάτων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR