counter

Πετρούλα Χρήστου: Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της "Ζουμπουλίας" από τη σειρά "Στο Παρά 5"!

Πετρούλα Χρήστου: Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της "Ζουμπουλίας" από τη σειρά "Στο Παρά 5"!
Πετρούλα Χρήστου: Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της "Ζουμπουλίας" από τη σειρά "Στο Παρά 5"!

Τη γνωρίσαμε ως Άννα, κόρη της Ζουμπουλίας στην επιτυχημένη σειρά του MEGA ​"Στο Παρά Πέντε", ενώ είχε ήδη αρχίσει πολύ δυνατά την καριέρα της στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, με τεράστιες επιτυχίες στο θέατρο Βρετάνια

Η γλυκιά Πετρούλα Χρήστου είχε τη φιλοδοξία και την ανησυχία να γίνει καλλιτέχνης από μικρή ηλικία και, αφού εργάστηκε στην Αθήνα, στα τέλη του 2015 αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο, καθώς ήθελε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της. 

Στα «αγγλικά» σχέδιά της είναι, βέβαια, και η υποκριτική, με την οποία σκέφτεται να ασχοληθεί πιο σοβαρά από φέτος.

"Επέλεξα να φύγω στο εξωτερικό γιατί ήθελα μία αλλαγή στη ζωή μου. Το Λονδίνο, γνωστό για την πολυπολιτισμικότητά του, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ. Βελτιώνω τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες, μαθαίνω καινούργια πράγματα, γνωρίζω κόσμο από παντού. Φέτος έχω βάλει στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με μαθήματα υποκριτικής. Σεμινάρια για το θέατρο, για τον κινηματογράφο, για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθω! Και μέθοδοι υποκριτικής που θέλω να δουλέψω για να βελτιωθώ ως ηθοποιός» είπε η ηθοποιός μιλώντας στην Espresso και κατόπιν πρόσθεσε: "Παράλληλα, ασχολούμαι με τη συγγραφή. Ολα είναι κομμάτι της εξέλιξής μου όχι μόνο στην ηθοποιία, αλλά και γενικότερα στη ζωή μου. Γυμνάζομαι τακτικότερα για να είμαι υγιής και να έχω ευεξία. Δεν τρώω κρέας γιατί αγαπώ τα ζώα και με τον τρόπο αυτόν βελτιώνω και την υγεία και την εμφάνισή μου. Ταυτόχρονα, βέβαια, έχω ατζέντη στο Λονδίνο και πηγαίνω σε οντισιόν. Αλλαξα λίγο και το όνομά μου, να το κάνω πιο εύκολο στην προφορά για τους μη Ελληνες. Δεν ήθελα, όμως, να το κάνω τελείως διαφορετικό. Στους τίτλους της ταινίας που έκανα θα με βρείτε με το όνομα Petra Chris. Μέχρι στιγμής έχω κάνει ένα φιλμ κι ελπίζω σύντομα κι άλλα πολλά".

Όσο για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, η ίδια επεσήμανε: "Ποιος ξέρει το μέλλον; Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που γνωρίζω και εκτιμώ και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους ή να ξανασυνεργαστώ. Αν κάτι μου αρέσει και μπορώ να το συνδυάσω με τις υπάρχουσες υποχρεώσεις μου, ναι, βέβαια θα ερχόμουν να δουλέψω! Εξάλλου, πού αλλού θα βρεις τόσο όμορφη λιακάδα;"

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στα social media:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR