counter

Πέτρος Τατσόπουλος: Απαντά στον Σταμάτη Γονίδη για την ανάρτηση για τον Άγιο Παΐσιο

Πέτρος Τατσόπουλος: Απαντά στον Σταμάτη Γονίδη για την ανάρτηση για τον Άγιο Παΐσιο
Πέτρος Τατσόπουλος: Απαντά στον Σταμάτη Γονίδη για την ανάρτηση για τον Άγιο Παΐσιο

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι απόψεις του Πέτρου Τατσόπουλου για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Μάλιστα, ο Σταμάτης Γονίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πήρε θέση σχετικά με όσα είπε ο συγγραφέας.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη:

Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο.

Ηθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Ελληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παισίου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτο τον κόσμο αποχαυνομένο...

Το να μην μιλάς καλά [για κάποιον] δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου,αλλά εσύ τι ξέρεις απο ψυχή? Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει εστω το ενα χιλιοστό απο τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Αγιο Παίσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.

Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδηξε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση. Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο.

Σταμάτης

 

Το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και απάντησε σε όσα έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη. Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR