counter

Πέτρος Πολυχρονίδης: Παντρεύτηκε με την σύντροφό του! "Οριακά καλέσαμε τους γονείς μας"

Πέτρος Πολυχρονίδης: Παντρεύτηκε με την σύντροφό του! "Οριακά καλέσαμε τους γονείς μας"
Πέτρος Πολυχρονίδης: Παντρεύτηκε με την σύντροφό του! "Οριακά καλέσαμε τους γονείς μας"

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι παντρεύτηκε με την σύντροφό του, η οποία αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Διαβάστε επίσης: Νατάσα Κουβελά: Η απάντηση στη δήλωση της Τζούλια Νόβα για τη "δύσκολη δουλειά" στον "Τροχό της Τύχης"

«Με ενοχλεί που λένε ότι έκανα κρυφό γάμο. Ο κρυφός γάμος είναι ένας παράνομος γάμος. Παντρεύτηκα κανονικά με τη σύζυγό μου, με προκλητήριο, με ανθρώπους που ήρθαν στο γάμο μας. Δεν καλέσαμε τα media, οριακά καλέσαμε τους γονείς μας. Διαχειρίζομαι τη ζωή μου διακριτικά και όχι κρυφά», τόνισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης και δεν αποκάλυψε πού έγινε ο γάμος.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την σύζυγό του

«Δεν περίμενα ποτέ να κάνουμε 2.000 επεισόδια στον Τροχό της Τύχης. Βιώνω την επιτυχία στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ξέρω πού είμαι και πού πατάω. Δεν παρακολουθώ τον ανταγωνισμό ως κατασκοπία. Θεωρώ καταπληκτική τα τηλεπαιχνίδια της Ελλάδας. Ο Τροχός είναι ένα απενοχοποιημένο παιχνίδι.» είπε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει και πρόσθεσε: «Θα έκανα πρωινό μόνο για να επιβιώσω. Έχω την πολυτέλεια να μην κάνω δεύτερες σκέψεις. Οι τρεις δουλειές που κάνω είναι των ονείρων μου. Μου έχουν γίνει προτάσεις για άλλα πρότζεκτ, αλλά είμαι πολύ ευτυχής στο Star».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR