counter

Πέτρος Πολυχρονίδης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον "Τροχό της Τύχης"

Πέτρος Πολυχρονίδης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον "Τροχό της Τύχης"
Πέτρος Πολυχρονίδης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον "Τροχό της Τύχης"

Ο «Τροχός της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ολοκλήρωσε την 7η σεζόν του στο Star και ετοιμάζεται να επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με νέα επεισόδια.

Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη θα είναι την 8η σεζόν η εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετά από δύο σεζόν αποχώρησε από τον «Τροχό της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να την αποχαιρετά, με ανάρτησή του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε για τον «Τροχό της Τύχης» και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Η πανδημία δυσκόλεψε απίστευτα όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα αυτή τη σεζόν. Το "καράβι" του Τροχού της Τύχης όμως, όχι απλά επιβίωσε αλλά έφτασε και σε λιμάνια που δεν είχε φανταστεί.

Όλα φυσικά χάρη στα πιο οργανωμένα πληρώματα της TV. Αυτό της Τόνιας Σαγιάκου (Green Pixel) στην παραγωγή. Του σκηνοθέτη μας Τάσου Σινάπη με τις 45 κάμερες και τα 7 ελικόπτερα. Το οξυδερκές πλήρωμα του αρχισυντάκτη μου Στάθη Μαντά. Τα ακούραστα ναυτάκια της Ζορζέτας Ζαχαρτζή στο γραφείο Τύπου και φυσικά τη διεύθυνση προγράμματος του STAR και κυρίως την Ίλια Κυριάκου που δεν είχε προσωπική ζωή φέτος για να μη λείψει τίποτα σε 'μας.

Κράτησα για το τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ένα υπέροχο και γλυκύτατο παιδί που ταξίδεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν μαζί μας και φυσικά θα ανήκει για πάντα στο πλήρωμα του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Του ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.

Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην 8η σεζόν με πολλές εκπλήξεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR