counter

Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του "Ερωτοδικείου" - Το "αντίο" της Πέπης Τσεσμελή

Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του "Ερωτοδικείου" - Το "αντίο" της Πέπης Τσεσμελή
Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του "Ερωτοδικείου" - Το "αντίο" της Πέπης Τσεσμελή

Πέθανε από ανακοπή ο Πέτρος Λεωτσάκος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Ερωτοδικείο» που παρουσίαζε η Βίκυ Μιχαλονάκου.

Παράλληλα ο ίδιος υπήρξε δίδυμο με την Πέπη Τσεσμελή στην εκπομπή «Αυτόφωρο», κατέχοντας τον ρόλο του «Προέδρου» του Δικαστηρίου.

Ο Πέτρος Λεωτσάκος ήταν δικηγόρος Πειραιά, μανιάτικης καταγωγής. Ο ίδιος είχε μείνει προφυλακισμένος επί 18 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού για εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Ο Πέτρος Λεωτσάκος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και πέθανε από ανακοπή.

Η ανάρτηση της Πέπης Τσεσμελή

Η τηλεοπτική του παρτενέρ, Πέπη Τσεσμελή τον αποχαιρέτησε μέσω Facebook, ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες.

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου φίλος μου αληθινός. Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα. Ήσουν είσαι και θα είσαι. Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες.. Έλεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντα. Ποτέ δε με άφησες ούτε εγώ ποτέ..

Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους, είδα από κοντά τι τραβάνε, είτε δίκαια είτε άδικα, δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρουλης. Μέσα από σένα είδα και εμαθα πράγματα που δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις. Καλό ευλογημένο σου ταξίδι» έγραψε την Πέμπτη (12/10) η Πέπη Τσεσμελή, η οποία σε άλλη της ανάρτηση αναφέρει: «Πέτρο μου αδερφέ μου σήμερα σε αποχαιρετώ όπως σου αξίζει. Σε ευχαριστώ για όλα θα μου λείψεις αλλά ξέρω η ψυχή όταν φεύγει γίνεται παντοδύναμη. Σε αγαπώ αληθινά με σεβασμό και το ξέρεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR