counter

Πέτρος Λαγούτης: Οι "Παγιδευμένοι" και ο ρόλος του γιου του στο "Έτερος Εγώ"

Πέτρος Λαγούτης: Οι "Παγιδευμένοι" και ο ρόλος του γιου του στο "Έτερος Εγώ"
Πέτρος Λαγούτης: Οι "Παγιδευμένοι" και ο ρόλος του γιου του στο "Έτερος Εγώ"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης και μίλησε στον Μίνω Θεοχάρη για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε στον ρόλο του γιου του στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια, αλλά και στη δική του συμμετοχή στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι”.

Δείτε επίσης! Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη! "Δεν υπάρχει νόημα να το κρύβουμε"

Όσα είπε ο Πέτρος Λαγούτης

«Έπαιξε και ο γιος μου έναν μικρό ρόλο. Όταν μου έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας ότι γράφει τον 3ο κύκλο, κάπου μέσα στην κουβέντα του είπα ότι και ο γιος μου έδινε για το Θέατρο Τέχνης.

Μου είπε ότι θέλει να τον δει για έναν μικρό ρόλο. Το συζητάω με την Μυρτώ και με τον γιο μου ο οποίος πέταξε την σκούφια του o Δημήτρης. Είπα στον Τσαφούλια, “ok, αλλά θα τον δεις κανονικά, θα περάσει από οντισιόν γιατί έτσι θέλουμε και για τον Δημήτρη είναι έτσι”.

Τον είδε κανονικά και τον πήρε. Του κόστισε λίγο του Δημήτρη αυτό, το είχαμε εις γνώσιν μας ότι αυτό θα συμβεί και είναι ένας κανονισμός του Θεάτρου Τέχνης», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Για τους “Παγιδευμένους”, είπε: «Κι γω αναρωτιέμαι λίγο και όλοι αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσουμε δεύτερη χρονιά με τους Παγιδευμένους. Μάλλον όμως η σειρά θα συνεχίσει. Αυτό έχουμε καταλάβει όλοι, ότι δηλαδή μάλλον θα συνεχίσει. Απλά δεν έχουμε πάρει ακόμα την οριστική σφραγίδα, την βούλα, από το κανάλι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR