counter

Πέτρος Κωστόπουλος: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης!

 Πέτρος Κωστόπουλος: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης!
Πέτρος Κωστόπουλος: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης!

Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ντύθηκε Άγιος Βασίλης!

Και όμως ο άντρας που κρύβεται πίσω από τα λευκά γένια, τα γυαλιά και την στολή του λατρεμένου σε όλους μας Άγιου Βασίλη είναι ο παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν διστάζει να τσαλακωθεί για να σκορπίσει χαμόγελα στην οικογένεια του.

Ο παρουσιαστής έγινε για λίγο παιδί και φόρεσε όλα τα απαραίτητα για να μοιάσει στον λατρεμένο "Άγιο" των Χριστουγέννων. Η αμφίεση του κρίνεται επιτυχημένη αφού είναι δύσκολο κάποιος να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την στολή! Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου του και αστειεύτηκε με την οικογένεια του που δεν σταμάτησε να τον φωτογραφίζει.

Η οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού από χθες βρίσκεται σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Πρώτα ο γιος τους Μάξιμος που ντύθηκε και αυτός Άγιος Βασίλης και λίγο αργότερα ο ίδιος ο παρουσιαστής. Στολή δεν υπήρχε και για την Τζένη Μπαλατσινού, που αρκέστηκε στο να βγάζει φωτογραφίες και να τις ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram. H παρουσιάστρια σχολίασε στην φωτογραφία του άντρα της "Ο Άγιος Πέτρος ήρθε απόψε!". 

Πέτρος Κωστόπουλος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR