counter

Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλά ανοιχτά για την οικονομική του κατάσταση σήμερα

Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλά ανοιχτά για την οικονομική του κατάσταση σήμερα
Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλά ανοιχτά για την οικονομική του κατάσταση σήμερα

Πέτρος Κωστόπουλος

Για την οικονομική του κατάσταση σήμερα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ότι πλέον "δεν υπάρχει μία" και πως ο πραγματικός λόγος που τον "μισούν" είναι για την προσωπική του ζωή. 

- Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι «κρυφοπλούσιος». 

Θα σου πω μόνο ότι εργαζόμενός μου, που έχει στραφεί τώρα εναντίον μου, πήγαινε κάθε μήνα στην απέναντι τράπεζα και άδειαζε τους λογαριασμούς μου για να βάλει τα λεφτά για μισθούς. Αυτός ο εργαζόμενος είχε όλους μου τους λογαριασμούς στα χέρια του. Στη σύγχρονη τραπεζική βρίσκεις πλέον τα πάντα, δεν μπορείς να κρυφτείς. Λένε ότι ο χωρισμός δεν είναι πραγματικός. Αυτός που το λέει πρέπει να είναι φθονερός ή συνωμοσιολόγος ή να τον έχουν βάλει κάποιοι να τα λέει για να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν μετά από μια πτώχευση, μεταφέρεις σε άλλον άνθρωπο περιουσιακά σου στοιχεία, λέω στον κάθε ηλίθιο ότι σε πάνε μέσα όπως είσαι και η μεταφορά κατάσχεται. Ας ρωτήσουν έναν δικηγόρο οι γελοίοι. Δεν υπάρχει μία, δεν έχω πλέον ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητα – παρά ένα 20ετίας που δεν έχει αξία. Και αυτό το χαίρονται οι άλλοι μισοί που δεν με γουστάρουν. Έχει σπάσει το μέτωπο. (Γελάει.) Γιατί εμένα τελικά, Νίκο μου, δεν με μίσησαν για τα περιοδικά μου, για την προσωπική μου ζωή με φθόνησαν. Δεν σε μισούν για τα λεφτά. Για δύο πράγματα σε φθονούν, κυρίως οι άντρες: για τις γυναίκες και την ανεξαρτησία σου.

- Ήταν μεγάλο σοκ η προσαρμογή στα νέα δεδομένα; Ακόμη και από τα editorial σου φαινόταν ότι είχες ακριβό τρόπο ζωής, με ταξίδια στο Άσπεν και το Μαϊάμι.

Ταξίδια ήταν, πόσα να φας; Πούλαγα 5 εκατομμύρια αντίτυπα τον χρόνο, είχα εισπράξει 40-50 εκατομμύρια από διαφημίσεις και ήμουν ο μόνος που δεν πήρα ποτέ ένα ευρώ από κρατική διαφήμιση. Δικαίωμά μου ήταν να πάω ό,τι ταξίδι ήθελα. Τα ταξίδια και τα ρούχα ήταν το μόνο μου έξοδο. Κατήγγειλαν το φουσκωτό σκάφος που πήρα στα 53 μου εκδότες που είχαν σκάφη 50 μέτρων και τρεις Porsche. Ούτε αεροπλάνο είχα, ούτε ελικόπτερο. Το μικρότερο πρόβλημα ήταν να πάω από τα 1.000 στο 1. Μαθημένος είμαι, έτσι μεγάλωσα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η κατάθλιψη που είχα βλέποντας να διαλύεται ό,τι είχα φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια, να δημιουργείται πρόβλημα στα παιδιά μου. Όταν χάνεις ένα σπίτι δεν είναι μόνο οι πέτρες, τα πλακάκια και οι τουαλέτες, αλλά οι φωνές, τα κλάματα, ο ιδρώτας, τα γέλια στους τοίχους. Τρία παιδιά μεγάλωσαν εκεί. Ειδικότερα για το σπίτι της Μυκόνου που γράφουν πάλι ό,τι θέλουν, το είχα πάρει πολύ φτηνά το 1993 όταν ήμουν υπάλληλος στον Τερζόπουλο. Τα Χουλάκια, που έχουν γίνει τώρα σαν το Χόλιγουντ, ήταν καταραμένο μέρος, δεν πήγαιναν ούτε οι ντόπιοι. Μου ζητάς τώρα κι εσύ να απολογηθώ για τη ζωή μου; Τα ταξίδια μόνο μου λείπουν. Τα ρούχα καθόλου, έχω για μια ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

CoverOK

 

χδ

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR