counter

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτγολου

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτγολου
Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτγολου

Έπειτα από αρκετό καιρό τηλεοπτικής απουσίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του OPEN, παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή «Όλα λάθος».

Ο παρουσιαστής στη συνέντευξη που έδωσε στο Tv έθνος αποκάλυψε τι θέλει να αλλάξει στη μεσημεριανή ζώνη αλλά αναφέρθηκε χιουμοριστικά και στα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τι θέλεις να κάνεις στη μεσημεριανή ζώνη;

Θέλω να αλλάξω το μεσημεριανό. Κάποιος είπε πως δεν μου πάει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Έτσι είναι. Εκ πρώτης όψεως δεν μου πάει... Δεν μπορώ να κάνω gossips, γιατί απλά δεν τα ξέρω. Τα βαριέμαι. Θέλω να κάνουμε πλάκα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open. Με το κανάλι συζητούσα αρκετό καιρό για διάφορα projects. Στον ορίζοντα μας είναι πάντα και το βραδινό, όμως μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε ένα νέο μεσημεριανό. Πιο χαρούμενο, πιο σατιρικό, πιο αποκαθηλωτικό. Θέλω τα μεσημέρια οι τηλεθεατές να ανοίγουν την τηλεόραση και να χαίρονται. Όχι να αγχώνονται. Η εκπομπή θα έχει και gossips, αλλά με χιουμοριστική χροιά.

«Όλα λάθος». Ο τίτλος πώς προέκυψε;

 Γιατί είναι «Όλα λάθος». Αλλού και με άλλους πηγαίναμε, αλλού καταλήξαμε. «Όλα λάθος». Μου αρέσει.

Late night έχεις δει φέτος;

Πολύ αποσπασματικά. Είδα λίγο τον Γρηγόρη. Δεν έχω δει την Ελεονώρα που έκανε καλά νούμερα, αλλά με άλλου τύπου θεματολογία. Πιο κοινωνική. Ο Γρηγόρης ίδιος είναι, μόνο μερικά κιλά έχει πάρει. Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα. Να τον αναλάβω στη γυμναστική, να γελάμε κιόλας, είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR