counter

Πέτρος Κουσουλός: Η φωτογραφία τη στιγμή της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα

Πέτρος Κουσουλός: Η φωτογραφία τη στιγμή της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα
Πέτρος Κουσουλός: Η φωτογραφία τη στιγμή της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα

Ένταση σημειώθηκε έξω από τη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ανάμεσα στη μητέρα από τη Πάτρα, τους συγγενείς της και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-reportaz, η κατηγορούμενη, σε έντονη φόρτιση, φώναζε, αναφερόμενη στο δημοσιογράφο: «Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάνει καριέρα! Που τα είχαν στο νεκροκρεβατο και και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!».  Η 34χρονη τελικά του έκανε μήνυση και λίγο αργότερα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού έγινε προσαγωγή του.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό ενώ τόνισε πως επί μήνες τον επισκέπτονταν στο γραφείο του οι γονείς της κατηγορούμενης, ζητώντας του να κινηθούν νομικά εναντίον του δημοσιογράφου.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα on air! "Δεν τη θέλω αυτή τη τηλεόραση, κόντρες, έριδες & κατιναριό, να το κάνουν άλλοι"

Ο Πέτρος Κουσουλός λίγο αργότερα την ώρα που κατευθυνόταν στο τμήμα μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό του ΑΝΤ1» και ανέφερε:

«Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη υπέβαλε μήνυση ότι εγώ την εξύβρισα. Μιλάμε για το άκρον άωτον του παραλογισμού. Μετά τη σύνδεση που είχαμε, μπήκα στο δικαστήριο με εντολή αστυνομικού προκειμένου να δώσω τα στοιχεία μου. Κι ενώ περίμενα να φέρουν τις ταυτότητες, ενημερώθηκα ότι η κυρία κατηγορουμένη θέλει να μου κάνει μήνυση» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Η ιστοσελίδα δημοσιεύει μία αποκλειστική φωτογραφία του Πέτρου Κουσουλού από τη στιγμή της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή φωτογραφίας: e-reportaz

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR