counter

Πέτρος Ίμβριος: Πούλησε το αυτοκίνητο του για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του

Πέτρος Ίμβριος: Πούλησε το αυτοκίνητο του για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του
Πέτρος Ίμβριος: Πούλησε το αυτοκίνητο του για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του

Αυτοκίνητο

Έκανε το χρέος του σαν σωστός πατέρας και στυλοβάτης της οικογενείας και κράτησε για αναμνηστική μια φωτογραφία του! Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο που πούλησε το αυτοκίνητο του για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του.

Πούλησε το αυτοκίνητο του

Η οικονομική κρίση και η δυσβάστακτη φορολογία οδήγησαν το γνωστό τραγουδιστή να αποχωριστεί το αγαπημένο του αυτοκίνητο μιας και τα έξοδα είναι πολλά πλέον, ο χώρος του τραγουδιού επίσης δεν μπορεί να καλύψει όλους τους τραγουδιστές και τα νυχτερινά σχήματα έχουν μειωθεί στις δυο μέρες λειτουργίας.

Τα παιδιά του είναι πάνω από όλα

Έτσι λοιπόν, ο Πέτρος Ίμβριος έφτασε στην έσχατη λύση. Πούλησε το αυτοκίνητο του για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του και μάλιστα ανήρτησε και μια τελευταία φωτογραφία του οχήματος για να το θυμάται. Με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram:

“Ενός λεπτού σιγή για το αυτοκίνητο μου που “έπεσε” υπέρ της πατρίδας! Σήμερα το “σκότωσα” λόγω τεκμηρίων και η αλήθεια είναι ότι το αγαπούσα (για να μη σας πω πόσο το αγόρασα και πόσο το πούλησα και φρικάρω πάλι)! Έπρεπε να το θυσιάσω γιατί έχω και δυο παιδιά, που κι αυτά πλέον αποτελούν τεκμήριο, τα οποία όμως ήθελα να κρατήσω!!! Καλό ταξίδι για τη Γεωργία και ελαφρύς να είναι ο δρόμος που θα πατάς!!! Καλημέρα Ελλάδα”

Κάπως έτσι αποχαιρέτησε ο Πέτρος Ίμβριος την αγαπημένη του "Γεωργία"!

Πέτρος Ίμβριος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR