counter

Πέτρος Ίμβριος: Οι 3 γάμοι, τα 3 υπέροχα παιδιά και τα τραγούδια

Πέτρος Ίμβριος: Οι 3 γάμοι, τα 3 υπέροχα παιδιά και τα τραγούδια
Πέτρος Ίμβριος: Οι 3 γάμοι, τα 3 υπέροχα παιδιά και τα τραγούδια

Ο Πέτρος Ίμβριος είναι από τους καλλιτέχνες που ειδικά την δεκαετία των 90's γνώρισε τεράστια επιτυχία. Αναζητήσεις για την ηλικία, τα τραγούδια αλλά και τα παιδιά και την προσωπική του ζωή είναι εξαιρετικά υψηλές και εμείς ετοιμάσαμε για εσάς ένα άρθρο που τα αναφέρει όλα.

Πέτρος Ίμβριος: Το βιογραφικό του

  • Ο Πέτρος Ίμβριος είναι Έλληνας τραγουδιστής αλλά γεννήθηκε το 1965 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, ενώ η ηλικία του είναι 58 ετών.
  • Η καταγωγή που έχει είναι από την Σαμοθράκη, ενώ δεν είναι μοναχοπαίδι, μιας και έχει μια αδερφή, την Μυρσίνη. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε από μικρή ηλικία και στα 12 του χρόνια, έμαθε ακορντεόν. Στα 15 του ιδρύει το πρώτο του συγκρότημα με το όνομα «Γαλήνη» στο οποίο παίζει keyboards και τραγουδάει, αλλά δεν αμελεί ταυτόχρονα και την εκπαίδευσή του.
  • Στα 18 του, τελειώνοντας το Ελληνικό Λύκειο Στουτγκάρδης, ο Πέτρος Ίμβριος δίνει εξετάσεις και περνάει στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό τμήμα της νομικής. 

Διαβάστε επίσης:  Ναταλία Γερμανού: “Όφειλα να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος ήθελε να γίνει πατέρας”- Η απάντηση στις δηλώσεις του τραγουδιστή

  • Η μουσική παραμένει μια σταθερή αξία στην ζωή του και παράλληλα, φοιτεί στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής και τζαζ αρμονίας τραγουδιού, αντίστιξης και φούγκας. Την ίδια περίοδο περίπου ξεκινάει και τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη και η πορεία προς την επιτυχία, είναι μονόδρομος!
  • Το 1996 υπογράφει με τη δισκογραφική εταιρία BMG και κυκλοφορεί την πρώτο του CD με τίτλο Ανατολικά φυσάει. Την ίδια χρονιά μετακομίζει στην Αθήνα, όπου και μένει μέχρι σήμερα.

Πέτρος Ίμβριος: Τα τραγούδια που αγαπήσαμε

Στην μακροχρόνια πορεία του, ο Πέτρος Ίμβριος έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως οι: Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Πασχάλης Τερζής, Λευτέρης Πανταζής, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας κ.ά. Τα τραγούδια του, τραγουδιούνται ασταμάτητα μέχρι και σήμερα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του να είναι το "Πρόσεχε τι κάνεις", αλλά και τα "Πάθη του Χριστού". Το "Χειροκροτήστε την", αλλά και το "Αλίμονο", είναι επίσης ανάμεσα στις μεγάλες του επιτυχίες. 

Πέτρος Ίμβριος: Οι 3 γάμοι και τα παιδιά του

  • Ο Πέτρος Ίμβριος έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.
  • Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ το Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη δεύτερη σύζυγο του, Έλενα Ζαφειροπούλου. Απέκτησαν δύο κόρες, τη Χρυσάνα και τη Ράνια, αλλά τελικά χώρισαν το 2014.
  • Στις 6 Δεκεμβρίου 2020 παντρεύτηκε τη τρίτη του σύζυγο, Συράν Λελούδα, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη, ο οποίος είναι σχεδόν δύο ετών και έχει πάρει το όνομά του από τον πατέρα του Πέτρου Ίμβριου. Ο ίδιος, έχει αναφέρει σχετικά με την προσωπική του ζωή:

Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο.

"Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά.

Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα γιατί υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου.

Με την σύζυγό του, Συράν Λελούδα

Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι και η ψυχούλα τους και μετά τι θα κάνουμε εμείς.

Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ αλλά έχω ζήσει στιγμές περίεργες, δηλαδή να νιώθω ότι τρελαίνομαι γιατί τα είχα βάλει όλα σε ένα δρόμο και μετά κάτι μου τα χάλασε αυτά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR