counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε η συνήγορος του ηθοποιού και προκλήθηκε ένταση; Οι διάλογοι μέσα από το δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε η συνήγορος του ηθοποιού και προκλήθηκε ένταση; Οι διάλογοι μέσα από το δικαστήριο
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε η συνήγορος του ηθοποιού και προκλήθηκε ένταση; Οι διάλογοι μέσα από το δικαστήριο

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Μέσα στη δικαστική αίθουσα η τοποθέτηση της μίας εκ των δύο δικηγόρων του ηθοποιού και συγκεκριμένα της Κικής Μπακιρτζίδου προκάλεσε πανικό, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή. Πιο συγκεκριμένα, η κα. Μπακιρτζίδου αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών των δυο εκ των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και των δικηγόρων τους.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Πέτρoυ Φιλιππίδη: Τι ζήτησαν οι τρεις καταγγέλλουσες – Τα πρώτα πλάνα μέσα από το δικαστήριo

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε από την άλλη, ο Αλέξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησαν διαξιφισμοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τελικά η δίκη να διακοπεί λίγο αφότου ξεκίνησε!

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που επίσης εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε επισημάνει νωρίτερα: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Ουσιαστικά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε σήμερα. Θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008 και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014. Στο δικαστήριο, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται η σύζυγος του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του, Δημήτρης.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR