counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου μετά την είδηση της προφυλάκισής του

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου μετά την είδηση της προφυλάκισής του
Πέτρος Φιλιππίδης: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου μετά την είδηση της προφυλάκισής του

Μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να πάρει σήμερα τον δρόμο προς τις φυλακές.

Ο ηθοποιός θα οδηγηθεί πιθανότατα στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατούνται έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega, ο Κώστας Αρζόγλου τόνισε: «Πιστεύω ότι δεν είναι μία αρχή, είναι ένα τέλος. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο κλάδος μας άνοιξε το στόμα του. Μακάρι και άλλοι χώροι να τον άνοιγαν. Για σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν άνοιγαν το στόμα τους οι άνθρωποι της πασαρέλας. Για φανταστείτε τι θα γινόταν. Γι’ αυτό και λέω ότι προτιμώ να είναι ένα τέλος. Ομολογώ ότι η προφυλάκισή του Πέτρου ήταν ένα διπλό χτύπημα για μένα. Από την μία μεριά νομίζω ότι έπρεπε να γίνει και από την άλλη αισθάνθηκα μία θλίψη γιατί είναι ένας ωραίος ηθοποιός, πάρα πολύ καλός». Ο ίδιος συμπλήρωσε παράλληλα ότι το κοινό είχε ήδη ετυμηγορήσει πριν από τη δικαιοσύνη.

Από την άλλη, ο Πασχάλης Τσαρούχας εξήγησε πως ακόμη δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα και πως τον Σεπτέμβρη θα κλείσουν ακόμη δύο υποθέσεις.

«Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Φιλιππίδη τελείωσε πριν ενάμισι μήνα όπου αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση. Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος» είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR