counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό
Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί στη χθεσινή συνεδρίαση της δίκη του, η οποία συνεχίστηκε χωρίς αυτόν.

Με αφορμή μάλιστα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και ήθελαν τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ένα βήμα πριν από την εντατική, η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την υγεία του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει διαγνωστεί με κορονοϊό και έχει άσχημα συμπτώματα. Δεν είναι ένα βήμα πριν από την εντατική. Είναι θετικός στον Covid. Είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, έχει ήδη χορηγηθεί αντιϊκή αγωγή την οποία λαμβάνει. Εξακολουθεί να έχει έντονη συμπτωματολογία και προς το παρόν παρακολουθείτε και αντιμετωπίζει την κατάσταση στο σπίτι του.

Μίλησα χθες αργά το απόγευμα μαζί του, είχε μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση για ένα αποδεικτικό στοιχείο που προέκυψε και θα το παρουσιάσουμε στο δικαστήριο. Είναι έτοιμος να απολογηθεί, απλώς πρέπει να υπάρχουν οι φυσικές δυνάμεις και να είναι καλά. Αυτη», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κική Πακιρτζίδου.

Όπως είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, την ερχόμενη Τρίτη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί για μετά τις γιορτές. Όπως είπε πάντως ο δημοσιογράφος, στα τέλη Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει το δικαστήριο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR