counter

Πετράκος - Παπαθωμά: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους

Πετράκος - Παπαθωμά: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους
Πετράκος - Παπαθωμά: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους

Για δεύτερη φορά μητέρα η Θεοφανία Παπαθωμά απολαμβάνει αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της, ενώ ο Γρηγόρης Πετράκος , για πρώτη φορά πατέρας, είναι εκστασιασμένος και πολύ τρυφερός με την κόρη του.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello» την Τρίτη 10 Νοεμβρίου η Θεοφανία Παπαθωμά, με τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Αχιλλέα και την Αγάπη εντοπίστηκαν σε μεγάλο πολύκεντρο, όπου, αφού απόλαυσαν την βόλτα τους , γευμάτισαν με την παρέα τους. Η Ηθοποιός όπως φαίνεται και στις παραπάνω φωτογραφίες έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, με ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση. Στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού είναι ο θρησκευτικός γάμος, όμως δεν έχουν αποφασίσει αν θα είναι σε συνδυασμό με την βάφτιση της κόρης τους. Η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και πιθανώς να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη. Η μικρή τους πριγκίπισσα στις 10 Ιανουαρίου θα γίνει ενός έτους, θα βαφτιστεί Αγάπη, όνομα που διάλεξε ο γιός της Θεοφανίας.

«Αυτό το παιδί το θέλαμε πολύ και ήρθε την κατάλληλη στιγμή» είχαν δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη τους η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR