counter

"Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ήθελα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια"

 "Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ήθελα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια"
"Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ήθελα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια"

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "In Style" και μεταξύ άλλων, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, μίλησε και για τον ρόλο που έχει η φιλία στην ζώη της αλλά και την πικρία που της έχουν αφήσει κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος τόσο στο φιλικό όσο και στο επαγγελματικό της περιβάλλον.Η ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει φτάσει στα όριά της σε τόσο μεγάλο βαθμό σε επαγγελματική της δουλειά που έκανε άκρως εκδικητικές σκέψεις για συνεργάτη της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια για τις δύσκολες επαγγελματικές συνεργασίες

"Έχω βρεθεί σε σίριαλ που αναγκάστηκα να πω ‘’με συγχωρείτε, αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται, να πεθάνει η πρωταγωνίστρια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ". Περνούσα τόσο άσχημα, οι συνθήκες με μια συνεργάτιδα ήταν τόσο κακές και προβληματικές που δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα. Να δουλεύεις όλες αυτές τις ώρες, να περνάς δύσκολα, να γυρίζεις σπίτι σου και να μην φεύγει αυτό το πράγμα από το κεφάλι σου, δεν το θέλεις για κανέναν άνθρωπο".

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για το τι αναζητά σε μια φιλία

"Τι εκτιμώ περισσότερο σε μια φιλία; Το να είναι ο άλλος καθαρός άνθρωπος, ειλικρινής, με χιούμορ και το πιο βασικό να είναι εχέμυθος. Έχω χαλάσει φιλία με μια φίλη μου, που δεν της το έχω πει ποτέ και ελπίζω κάποτε να δοθεί η ευκαιρία, γιατί τότε απλώς εξαφανίστηκα. Της είχα εκμυστηρευτεί κάτι δικό μου, πολύ προσωπικό, κι εκείνη το είπε σε κάποιον κοινό μας συνεργάτη. Σε αυτό τον χώρο υπάρχει αυτή η ευκολία, όλοι να ξέρουμε για όλους και ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου να λέει διάφορα. Ο κοινός μας συνεργάτης, ήρθε και μου το είπε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό, αλλά επειδή εγώ το μοιράστηκα με τη φίλη μου δεν ήθελα να το ξέρει κάποιος άλλος. Μόλις, το έμαθα, παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ φίλες, έσπασε τόσο ριζικά το γυαλί, που απλώς δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο ποτέ", εξήγησε στο InStyle η ηθοποιός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR