counter

Περικλής Κονδυλάτος: "Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας"

Περικλής Κονδυλάτος: "Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας"
Περικλής Κονδυλάτος: "Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας"

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για το πως θέλει τη γυναίκα, με τον ίδιο να τονίζει πως του αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του, έχει τη γυναίκα του βασίλισσα, να είναι στο σπίτι και να προσέχει να μεγαλώσει σωστά παιδιά, με αρχές. Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και το σπίτι έχασε την τεράστια κολώνα που είχε. Οι φίλες μου λένε ότι θα ήθελαν να παντρευτούν έναν ευκατάστατο άνθρωπο, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα ή θέλουν να του φάνε τα λεφτά, αλλά για να μπορούν να κάθονται σπίτι να προσέχουν τα παιδιά. Και που είναι το κακό σε αυτό, δεν το καταλαβαίνω. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει. Ποιος θα τον φροντίσει; Ο άντρας θα φροντίσει τον άντρα;» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα από τον Περικλή Κoνδυλάτο: "Το χθεσινό επεισόδιο του Μy style rocks αποτελεί προσβολή της προσωπικότητας μου"

Ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε επίσης και στα πρόσωπα που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν το τιμόνι της παρουσίασης του «Shopping Star», τονίζοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα.

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να ακούμε αυτές τις χαζομάρες που ακούγονται στην τηλεόραση από κάθε άσχετο, που η μόδα δεν είναι η δουλειά του. Ένα μοντέλο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά αυτή που απαιτεί το Shopping Star. Εάν η Βίκυ Καγιά το έκανε καλά, το έκανε γιατί έχει γνώσεις σαν άνθρωπος και είναι star, με τηλεοπτική πορεία που μπορούσε να το… κλέψει», δήλωσε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR