counter

Περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή που η μητέρα του "έφυγε" απο τη ζωή

Περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή που η μητέρα του "έφυγε" απο τη ζωή
Περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή που η μητέρα του "έφυγε" απο τη ζωή

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

Συνέντευξη στο "Λοιπόν" και την Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος και αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του.

"Η μητέρα μου ήταν πολύ καλή μάνα, δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί. Είχε την καρδιά της, την βάλαμε στο νοσοκομείο αλλά ήθελε να φύγει και την βγάλαμε. Την είχε η αδερφή μου στην Νέα Μάκρη. Ήταν Σάββατο, είχα δουλειά και θα πήγαινα να την δω. Ήταν με την θεία μου, η αδερφή μου δούλευε. Ήταν συγκινητικό γιατί είχα να τη δω τρεις μέρες και ήταν σαν να με περίμενε. Είπε η θεία μου: "Ήρθε ο Στέλιος". Ανέπνεε πολύ βαριά, τα μάτια της μισάνοιχτα και σε 20 λεπτά "έφυγε". Σαν να με περίμενε, ήθελε να με χαιρετήσει. Τη φίλησα... "Έφυγε" χωρίς να ταλαιπωρηθεί, δεν το ήθελα καθόλου αυτό. Μου είπε η αδερφή μου: "Εσένα περίμενε για να πεθάνει". Μου είχε μεγάλη αδυναμία η μητέρα μου".

Ο σεφ μίλησε για την αξιοπρέπεια που δείχνει στον πόνο και το γεγονός ότι δεν θέλει να δίνει δικαιώματα. "Πάντα θυμάμαι την μητέρα μου να την βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου, εκεί που την άφησα. Όταν είχε πεθάνει, την είδα στον ύπνο μου να είχε ζωντανέψει και να μου μιλάει. Όπως βλέπω και τον πατέρα μου πολύ συχνά, και πάντα κάτι καλό μου συμβαίνει. Τους έχω μέσα στην καρδιά μου, όπως νομίζω εγώ. Σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια και αυτό είναι μια γαλήνη για μένα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR